Филмско резиме за 2011 година

S

Sattva

Гостин
sto zboristi?/
--- надополнето: 16 декември 2011 во 02:34 ---

kolku poveke izbor tolku podobro uste podobro e da biraat najdobra i sporedna akterka od 1 do 3 mesto i akteriteisto..........muzika rezija iako toa e malce dosadno ali neka go ima.... pogolem podobar spektakal i pozabavno e.............tebe ova na ironija ti lici/?ti nesakas liu da ti bide interesno?a i na tebe satvicka?mora da se ima poveke izbor tvoeto mislene e mnogu dosadno ama ne se luti plis
Не знам што да кажам :confused:

Ти што мислиш за овој предлог vlj_m? :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
sto zboristi?/
--- надополнето: 16 декември 2011 во 02:34 ---

kolku poveke izbor tolku podobro uste podobro e da biraat najdobra i sporedna akterka od 1 do 3 mesto i akteriteisto..........muzika rezija iako toa e malce dosadno ali neka go ima.... pogolem podobar spektakal i pozabavno e.............tebe ova na ironija ti lici/?ti nesakas liu da ti bide interesno?a i na tebe satvicka?mora da se ima poveke izbor tvoeto mislene e mnogu dosadno ama ne se luti plis
Не се лутам, ама не мора да значи колку повеќе глумци - толку подобар филм. Пример, во овој филм се појавува само еден актер, а воопшто не ми беше досаден. Напротив, филмот беше многу добар.
Moon
--- надополнето: 16 декември 2011 во 02:40 ---
Не знам што да кажам :confused:

Ти што мислиш за овој предлог vlj_m? :)
Па не знам што да мислам. За вкусови демек не се расправало. За некој може Меган Фокс да е боља од Мерил Стип. Се' си бива. :)

Член од
8 октомври 2011
Мислења
249
Поени од реакции
65
transformers se broj 1,2,3,,4.....................tie se najdobri........legali blondi.....isto otkacenata rusokosa.......skeri muvi site.........so joli i seksi bret pit i j.dip site se top.i tie trojcata se super akteri posle megan foks....tocka.
--- надополнето: 16 декември 2011 во 02:43 ---
Не се лутам, ама не мора да значи колку повеќе глумци - толку подобар филм. Пример, во овој филм се појавува само еден актер, а воопшто не ми беше досаден. Напротив, филмот беше многу добар.
Moon

Па не знам што да мислам. За вкусови демек не се расправало. За некој може Меган Фокс да е боља од Мерил Стип. Се' си бива. :)
eden i toa mas akter??/ne fala ziva dosda bjak

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Хаха ипак мислам дека си иронична, но ајде да не одиме оф топик пошто ниеден филм на Меган не е излегол во 2011.

S

Sattva

Гостин

Ако за вкусовите не се дискутирало, тогаш не би требало и да правиме било каков избор, не само на темава :)

Член од
8 октомври 2011
Мислења
249
Поени од реакции
65
Ако за вкусовите не се дискутирало, тогаш не би требало и да правиме било каков избор, не само на темава :)
e toa da bravo sega me iznenadi so komentarot obicno ne se soglasuvam so tebe na tema filmovi i akteri i celovvreme ti se sprotisstavuvam ama sega imas golem lajk od mene
--- надополнето: 16 декември 2011 во 02:50 ---
Хаха ипак мислам дека си иронична, но ајде да не одиме оф топик пошто ниеден филм на Меган не е излегол во 2011.
idi na gugl i ke vidis deka ima filmovi od nea ovaa godina taa e najdobra i e glavna i koga e sporedna akterka ednostavno najaka

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
idi na gugl i ke vidis deka ima filmovi od nea ovaa godina taa e najdobra i e glavna i koga e sporedna akterka ednostavno najaka
Судејќи според IMDB, има само еден филм, Friends with Kids, кој е излезен само во Шведска, а светската премиера му е 2012. Инаку, да не ме сфатиш погрешно, Мгеан Фокс си е супер, иако само за гледање.

Член од
8 октомври 2011
Мислења
249
Поени од реакции
65
Судејќи според IMDB, има само еден филм, Friends with Kids, кој е излезен само во Шведска, а светската премиера му е 2012. Инаку, да не ме сфатиш погрешно, Мгеан Фокс си е супер, иако само за гледање.
zlobnite jazici mozat da zborat kolku sakaat super si taa e usekoj slucaj od glava do peti i super najdobro glumi.........jaka u sekoja smisla aplauz i site mozat samo da sonuvaat da bidat kako nea i tolku dobi akteri zatoa neka ne komentiraat i vregaat................tolkku nesakam da se karam jas ne sum takva..................tolku..........komentirajte si drugi akteri

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
Се надевам дека си иронична :)

Исто и за ова :)
Јас мислам дека не е, за жал.... :cenzura:
Или за среќа, ќе има за што да се дискутира на темава.

Глорија почекај да се разбудат форумџииве утре и да видат што си напишала за Меган Фокс и останатото... :unsure:

Член од
8 октомври 2011
Мислења
249
Поени од реакции
65
ti satva i vl_jm imaavte cest da doznaete koj te. koja mi e omilena akterka i da go goprocitate moeto mislene vo vrska so izborite i nekoi od tuka da se skarate kako ovie dvajca na pr imer..................jas samo si ja kazuvam vistinata i toasto se gleda devojkata e poln pogodok i ja proglasuvam za naj dobra akterka i sporedna akterka i e akterka nad akterkite i e podobra i od merlin monro vo sekoja smisla gi gazi site
nema da se rodi podobra akterka od nea vo narednite 100000000000000000godini i mas i e super dejvid od beverli hils isto strasen akter mnogu dobar par se i dvajcata znajatda glumat sto e naj bitno i naj ubavi se od glava do peti i dejvid ima dobro telo strasno gaze ofof i mnogu po dobro glumat i se po ubavi od anjelina i bret pit sto se isto taka mas i zena i se dobri akteri i od eva longorija i toni parker iako tie se razvedeniveke se edno.......posle od j.dip i vanesa paradi i od drugite holivudtski parovi...............ednostavno naj dobri akteri se............................sepak megan foks e malku podobra od dejvid zosto toj ne bese tolku glaven vo beverli hils tuku brendon i dilan i zatoa mozam da kazam deka e najdobar sporeden akter ama sepa e najdobar
--- надополнето: 16 декември 2011 во 03:58 ---
zosto preska imav dve lajkovi od vas a sega mi gi nema//????((((

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Дечки држете се до темата. Поставивме флексибилност околку цитирањата ама навистина нема потреба да се расправате со член без вкус кој веројатно е трол;)

Член од
24 ноември 2011
Мислења
196
Поени од реакции
111
Дечки држете се до темата. Поставивме флексибилност околку цитирањата ама навистина нема потреба да се расправате со член без вкус кој веројатно е трол;)
не сакам така да вреѓам но навистина не можам да се соземам после се ова што прочитав. член сум неполн месец ама на вакви коментари до сега не сум налетал како тие на Глорија.
сега нема да дадам коментар конкретно на темата и изборите, имам уште некои филмови за гледање па после тоа ќе пишам што како. а и вашиот избор помага доста во тоа што се да најдам и да изгледам (y)

ЛеоЛе07

Не биди трол
Член од
8 октомври 2010
Мислења
879
Поени од реакции
375
Цела филмографија за 2011 во нешто помалку од 6 минути.
Овде се имињата на филмовите како што се појавуваат во клипот.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
zlobnite jazici mozat da zborat kolku sakaat super si taa e usekoj slucaj od glava do peti i super najdobro glumi.........jaka u sekoja smisla aplauz i site mozat samo da sonuvaat da bidat kako nea i tolku dobi akteri zatoa neka ne komentiraat i vregaat................tolkku nesakam da se karam jas ne sum takva..................tolku..........komentirajte si drugi akteri
Ти сериозна, а?
Јас морам да попуштам со критериумите пошто не е мој форумов, инаку на теми за глума, муабет за Меган Фокс ќе беше оф-топик.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ni forumot ne e tvoj, ni holivud, ni nekoe si skolo za glumenje... Taka da, za bilo kakov planiran of-topik muabet, na drugo mesto, zaedno so akterkata Rokenrola, poso vie dvajca golemi akteri ste.. :)

Aj, neli gledate sto glorija e takva kakva sto e, ama deka poradi licnosta na glorija da zborete za kvalitetite na odreden akter, e toa e smesno :)

da ne bese harison ford olku star, site vie "skautite za glumci" ke skokavte odma, kako toa covek koj do 30 godini nemal nieden seriozen film vo svoeto CV, ke odigra uloga vo Star Wars...

Ama aj, ne deka Megan e nekoja si top akterka... ama muabetov "of topik" ti e...

Kajgana Shop

На врв Bottom