Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Еве како изгледа кога нашата GGloRRijAA ќе улета кај филмофилите на форумов и тоа замислете во темата "филмско резиме".....они нејзе ќе и збореле шо е глума и шо е филм...па поготово ќе и зборат за Меган Фокс...пффф :

transformers se broj 1,2,3,,4.....................tie se najdobri........legali blondi.....isto otkacenata rusokosa.......skeri muvi site.........so joli i seksi bret pit i j.dip site se top.i tie trojcata se super akteri posle megan foks....tocka.
--- надополнето: 16 декември 2011 во 02:43 ---

eden i toa mas akter??/ne fala ziva dosda bjak
.
.
.
Тука го достигнува зенитот:

ti satva i vl_jm imaavte cest da doznaete koj te. koja mi e omilena akterka(која чест ја имале еј:pos: ) i da go goprocitate moeto mislene vo vrska so izborite i nekoi od tuka da se skarate kako ovie dvajca na pr imer..................jas samo si ja kazuvam vistinata i toasto se gleda devojkata e poln pogodok i ja proglasuvam za naj dobra akterka i sporedna akterka i e akterka nad akterkite i e podobra i od merlin monro vo sekoja smisla gi gazi site
nema da se rodi podobra akterka od nea vo narednite 100000000000000000godini i mas i e super dejvid od beverli hils isto strasen akter mnogu dobar par se i dvajcata znajatda glumat sto e naj bitno i naj ubavi se od glava do peti i dejvid ima dobro telo strasno gaze ofof i mnogu po dobro glumat i se po ubavi od anjelina i bret pit sto se isto taka mas i zena i se dobri akteri i od eva longorija i toni parker iako tie se razvedeniveke se edno.......posle od j.dip i vanesa paradi i od drugite holivudtski parovi...............ednostavno naj dobri akteri se............................sepak megan foks e malku podobra od dejvid zosto toj ne bese tolku glaven vo beverli hils tuku brendon i dilan i zatoa mozam da kazam deka e najdobar sporeden akter ama sepa e najdobar
--- надополнето: 16 декември 2011 во 03:58 ---
zosto preska imav dve lajkovi od vas a sega mi gi nema//????((((
.
.
.
Овде веќе им објаснува за Оскарите:

sto zboristi?/
--- надополнето: 16 декември 2011 во 02:34 ---

kolku poveke izbor tolku podobro uste podobro e da biraat najdobra i sporedna akterka od 1 do 3 mesto i akteriteisto..........muzika rezija iako toa e malce dosadno ali neka go ima.... pogolem podobar spektakal i pozabavno e.............tebe ova na ironija ti lici/?ti nesakas liu da ti bide interesno?a i na tebe satvicka?mora da se ima poveke izbor tvoeto mislene e mnogu dosadno ama ne se luti plis
и да го завршам муабетот со мислата на дотичната:

GGloRRijAA напиша:
zosto preska imav dve lajkovi od vas a sega mi gi nema//????((((

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Дечки многу го тупите. Два дена кликам на нов пост и наместо нешто смешно вие си објаснувате зошто бил смешен постот и Глорија тука се буни што ја ставиле во темава. Ко прво, на кој што му е смешно си става тука и нема што да се објаснувате за тоа. Ко второ, Глорија, види ја епизодата на Roast of Charlie Sheen, ја имаш на youtube, да видиш што си прават манијаците еден со друг. Се плукаат без пардон пред 10 милиони гледачи.

А вие сте се засекирале некој да не ви објави пост во темава, шо ве глеам за никаде. Ставајте постови и не замарајте многу :)

Ете и ја дадов свој придонес во турлитавата...

T

Tetro

Гостин
Абе просветлени, нешто слабо одговарате на темава, 47 страни бламирање и пак немате одговор „зошто атеистите се толку опседнати со Бог и религијата“?!
Абе почетнику, знаат ли твоите дека си педер? ;)
Те чекавме тебе да не просветлиш :)
Одговорено милион пати во различни теми. Сериозно, оди фрлај кугли, не е подфорумов за тебе.
??? What the fuck people?! Мислев на верниците, нели они се нарекуваат себе си просветлени? :confused:

Член од
6 декември 2010
Мислења
238
Поени од реакции
158
Од темата - Хороскоп, хороскопски знаци
aj poveke za vodolija jas sum vodolija vo pot znak mislam deka sum oven ili vaga ne se sekavam
a tipot e oven ne znam sto e vo horskop ne go prasav....................si odgovarameli?
У потзнак може е вага, а може и да не е, а дечкото е овен али не у хороскоп. :LOL:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Curva_sud напиша:
Voz od Skopje do Strumica ili Skopje- Kavadarci i kolku cini ???
Moze i vozen red pisite ako znaete ili link :)
Возен ред:
Скопје - Кавадарци
Скопје - Струмица
Скопје - Охрид
Скопје - Делчево

Патничкиот воз е расипан, оди само експресен, но го пропушти, само што замина :)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Возен ред:
Скопје - Кавадарци
Скопје - Струмица
Скопје - Охрид
Скопје - Делчево

Патничкиот воз е расипан, оди само експресен, но го пропушти, само што замина :)
Си го изоставила

Скопје-Крушево

Kajgana Shop

На врв Bottom