Пост на кој сте се изнасмеале

Избришав 55 мислења од темава. Во ред е сеир, ама со усул. Глорија, не сфаќај лично, темава е за зезанција, најди и ти смешен пост и постирај го тука. Не мора со сите да се објаснуваш. И така, продолжете... Само да ве известам. :)

Вистината е како песничка, Вистината е како сказна
Кој на Неа и’ се противи, самиот си нанесува казна!
Подфорум Религија, where amazing happens! :vozbud:

Вчера на Eurosport ја даваа Милан-Ливерпул финалето во Турција...Двапати се препотив и мислев дека тоа на Шева у 120 минута овој пат ке влезеше...немогуче работа
хахаах ах тоа финале .....

draga denes vremeto e studeno znam deka cela nedela ke bide studeno a mene me cekaat prosetki vleckane po nadvor i obvrzki sto ne mi se odpagaat edbostavno rasporedot mi e prepoln so glupavi obvrzki koi mene ne mi se ic vazni neznam kako da izbegam od niv mi se odi da pla cam

Само замислете дека ова е пишувано од некоја државна институција, прошетки на дневна база, распореди, мене ме потсети на дневник од протагонист во One flew over the cuckoo's nest. :icon_mrgr:

Ако ги имаш тие способности зошто не ги инвоцираш или евоцираш, што и да е, тие "Гоетски суштества", за да ти помогнат тебе или на твојата фамилија. Јас на пример, кога би ја имал таа способност, би инвоцирал едно десетина суштества дневно: Супермен да ја однесе девојка ми на работа кога доцни (ако не е зафатен и да ја врати дома), Бетмен ако некој ме закача на улица, лавот од нарнија за да имам егзотично милениче дома, Мери Попинс да пее и да брише прашина по дома, Исус на вели петок за да го распнам во дневна, Мухамед за да идеме да шмекаме малолетнички.....ехеј долга и широка е листата...

Прирачник за инвокација на Marvel/DC суперхерои и јунаци од светот на белетристиката. За first-world употреба.
Мошне поучно четиво.

Сакал да ја пушти девојка му со Супермен... будала човек :pos:

5013.jpg

Ај забришете се, почнаа гомна да ви паѓаат од устата... Нели ве учеле дома на бон тон? Затвори ја устата кога јадеш!

И уште нешто.Ова е најверојатно крпа за прашина бришење, не е тоалетна :P

И уште нешто.Ова е најверојатно крпа за прашина бришење, не е тоалетна :P

Не и` се мешај у штипки и крпи. Чим ја постирала таа крпа мора да врши работа. Од искуство пишуе цурата, не збори на памет.

Нема потреба да се цитира ГГГ...лоРРи...ЈЈЈааа во темава... и онака секое напишано мислење и е за тука...

Толку ти се смешни нејзините мислења ?

п.с порано во темава се ставаа мислења што стварно можеа да те изнасмејат сега слабо ...

Ааахахахахаааааа :pos:

Претерувате со Чак Норис.Тој е само актер, да беше силен, сега ќе доеше и ќе ми ја треснеше главата од тастоигбснбфв нцфгв јм,јхј,гхбодфџјгбвнфц

no comment !!
ЗАМП бисер до бисер нижат. се натпреваруваат на кој поголема глупост ке му истекне. авторски права за на свадба музиката, авторски права за слушаш радио во јавен објект, авторски права за нензнам што. треба да им објасни некој онака како би изгледал авторски ќотек ве некоја темна уличка со оригинал безбол палка и авторски права да ја користиш. за да прават разлика меѓу авторски ќотек и онај обичниот со обично дрво или шипка.

Good one! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom