Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга првата чашка е испиена....тоа е најтешкиот дел...понатака све ќе оди како подмачкано и лесно како песна...да со чашка следуваат и песни нормално...мора човек малку да ужива

Не ми е јасно зошто голем број луѓе сеуште мислат дека „во живо“ на англиски се преведува како „in live“...

Кеј,

Барав нешто под седиште у кола и замисли, многу чист ми дојде подот. Како некој да ја перел и чистел.
Хмммммммм................:cautious: А јас не сум ја носела на перење. 100 % тоа...

Да бе, сестра ми ја возеше денес.:ROFLMAO:
Фала сис :coffee:
Ќе ти праам еклери деновиве.

Иаме една слика со сестра ми на фејзбук, една од ретките заеднички lol, една роднина пишала: деца за пример. lol Јас со шишето вино пред мене, сестра ми со бокалот коњак до неа. Пример ипол. :D

Драга,
Не за џабе си го менував никот.
Дечко ми Африка ја нема видено ни во атлас, вчера качи температура и јас испаничив дека има ебола.
Очигледно на медиумите им верувам само кога пишуваат за болести. Цел ден јадам ремет зашто се осмелив да си ги раскажам грижите на глас.
И Федерер го победи Новак. Ај харт хим.

Драга Кајгана,
Ги сфаќам луѓето кои се радуваат на еклери, на добра песна, шоља кафе......, ама неможам да ги сфатам луѓето кои се радуваат на скапа облека и накит:coffee:

Драга,
1094953_10151743683840782_1697728392_n.jpg

Изгорев во средина на октомври. Во факинг октомври. :unsure:

Чувството кога си во такси со девојче и толку си направен магија што два саати не можеш да ги извадиш парите од џебот... А таксистот те гледа ко папа да си :facepalm:

Драа

Најмалер ситуација кд е у питање кфм и ЈА. Бш ск најдесфа да смениф термин за утакмицу кошарче
кд ја се накани да глеам, днска, Управа напоље : D haha
Затој јутре ке ги газимо, чисто двојче

E да,кој искача два три недеље по ред у тој маф, проширење на вене ке добие : )

Кајги легендата вели дека буте еден викенд излегол небричен.

хаха, кајгано мила,

си седам ја така под прозор и го глеам комшијава целиот таков нервозен фитиљ напраен, незнаев ал да му реча како помина ал шо ти е. Ама и јавно си кажуа дека е педер, јавна тајна.
и така го глеам се врти низ двор чоек вришти и собрав храброст и му викам:
-Абе комшија како помина арен си
тој: абе остај ме на раат какво ти арен какви бакраџи.
-Аман бе шо се случи кој те изнервира?
тој: абе да не ти кажуам аман страм ми знаеп ние малце аме диакриминирани па уше ова ако ти го кажам ќе се смееш.
-Аман бе па ти ја те ценам ко чоек шо ме интересира шо ориентација си.
ТОЈ:АБЕ ДА МУ СЕ СНЕВИДИ КОМШИЈА, ЕДНАШ ЌЕ СЕ РЕШАМ ДА МУ ПЛЕСНАМ НЕКОГО ГАЗЕТО НА ONE NIGHT STAND И НЕБРИЧАН ЌЕ СЕ ПОГОДИ...

еиии умрев од смеа

Тих бре Дрга, што си ти. :D Да не може човек муките да си ги искаже. :P Можеби ќе ти кажев дека вчера (т.е. веќе завчера) се утепав на тротоар, ја утнав цела скаличка и си го зезнав глуждот. Ама вака не ти кажувам. :ROFLMAO: Битно не треснав. :D Па и од тие скали... спас да се немало. Од мене не си слушнала нада, апсолутаменте нада, важи? :X3: Иначе денес ми е втор ден од диетата. Вчера му одолеав на пивцето, ама денес не успеав. :unsure: Ај, утре е нов ден. :oops: Па и понеделник еве го каде е. :icon_mrgr: Сакав да се тргнам од клишето со започнување на диетите од понеделник, ама од петок па јок - не успева. (n) Сега ќе си изгледам по некоја епизода и мААрш на спиење. Утре треба книга да се фаќа. :rolleyes:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom