Пост на кој сте се изнасмеале

Мајка ми е мртва затоа се вашите живи .
Не тропај глупости, како може нашите да се живи затоа што мајка ти е мртва?

или ти си сакал да кажеш:
"Мајка и е мртва, а вашите се живи", или "Мајка ми е мртва, но вашите се живи".

Како и да е, вака, реченицата ти е граматички нелогична, па доведува до забуна.

А што имаш против nescafe, ДА ЈАС СУМ ТОЈ, ако сакаш да ме банираш FEEL FREE TO DO THAT.

Мајка ми е мртва затоа се вашите живи .
Напротив, постирај што повеќе :D

Не е пост ама...

nqn8.png

Абе дојде жена ми и го пушти на 30 степени. Ете го сега се суши надвор, па ке видиме шо ке биде од кога ке се исуши.

И да, научна фантастика за мене е тоа тркалото на машината за перење. Башка па има и некој еxтра 4 дугмиња.... Али ова ви го кажува човек што до пред 1 година не знаеше да ракува со микро-то, мада и сега не знам баш најубаво. Али па за тоа рерната од шпоретот ја работам како луд. :)

п.с. знам и да пеглам ама и на пеглата треба некој тоа трkалцето да ми го поддеси прво. :)
А бе да ви ибам тоа мажите неспособни. :pos: :pos: :pos:

Ништо лично друже, ме изнасмеа. Вистинската слика за македонски маж ја представи. Да не генерализирам еве, ама 80 % сте вакви. :pos:

Нема лутење де, ралноста е тоа. Али мајките ни се криви за тоа, никој друг.
Сакавме некој денар да ти заштедиме со предлогот, се вадат такви работи и на 30 степена :) ќе знаеш за друг пат, барем искрен си (y)

- GOLD боја (ова па колку е за плачање.... барем голдот кај iPhone е изведен умешно, умерено, без bling-bling сељачење - а ова кај S5 на што личи? ШУТКА!)
- Овие извадија 5S - чекај да мислиме како да го викаме нашиов - А-ХА! ми текна - S-5!!! (иновација на кило! )
:pos:

Smejem se a place mi se za znaenjeto na fraerot. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom