Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тебе ова ти е набрзинка ? Што ти треба едно 15мин да го напрајш?Честопати каснејќи на работа или имајќи премногу обврски немаме време да зготвиме некое јадење, па колку да не седиме со празен стомак си подготвуваме некое јадење набрзинка.
Што јадете кога немате време да зготвите некое поголемо јадење?
Јас обично кога немам многу време си подготвувам или салата или тост или супа...![]()
тебе ова ти е набрзинка ? Што ти треба едно 15мин да го напрајш?
Ја колку што знам набрзинка се подразбира што најдеш во фрижидер и да седнеш да јадеш или како што кажаа другите членови некое овошје
Тостерот постојано ми е активен... земам лепче, мачкам со маркарин, ќе ставам салама и притискам... се на се 5 минути си ја приготвувал хранатаТост, супа...?
Сепак се ГОТВЕНИ !Тостерот постојано ми е активен... земам лепче, мачкам со маркарин, ќе ставам салама и притискам... се на се 5 минути си ја приготвувал храната
Супата.... па да, кога имаш премногу обврски земаш едно тенџере, го полниш со вода, ја додаваш мешавината за супа, го ставаш на оган и за 10ина минути имаш јадење кое си го зготвил набрзинка
Тоа се јадења кои ептен брзо се приготвуваат...... нивното време за подготовка неможеш да го споредиш со подготовката на турли тава, месењето пита....![]()
И нема потреба да истине супата, онака од нога ја лапаш и испаѓаш од дома набрзина да не го испуштиш автобусот.Тостерот постојано ми е активен... земам лепче, мачкам со маркарин, ќе ставам салама и притискам... се на се 5 минути си ја приготвувал храната
Супата.... па да, кога имаш премногу обврски земаш едно тенџере, го полниш со вода, ја додаваш мешавината за супа, го ставаш на оган и за 10ина минути имаш јадење кое си го зготвил набрзинка
Тоа се јадења кои ептен брзо се приготвуваат...... нивното време за подготовка неможеш да го споредиш со подготовката на турли тава, месењето пита....![]()
И нема потреба да истине супата, онака од нога ја лапаш и испаѓаш од дома набрзина да не го испуштиш автобусот.
Па да, така уште подобро, ќе нема потреба да ги врзуваш чевлите со чинијата во раце.Нема потреба ни да ја вариш, ја истураш тоа мешавината од ќесата у грло, после пиеш врела вода и тоа ќе си се свари у желудник.
Не сум сигурен за тостот, ама готовата супа спаѓа во брзи оброци. Затоа некои и ја викаат инстант супаСепак се ГОТВЕНИ !
Не спаѓа тоа под брзи оброци !
Нема автобуси во гостиварИ нема потреба да истине супата, онака од нога ја лапаш и испаѓаш од дома набрзина да не го испуштиш автобусот.