Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.905
- Поени од реакции
- 89.860
Потсети го дека Рудневс ви има збрцано 3, одма ќе му помине главата![]()
Тој не беше инвалид

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Потсети го дека Рудневс ви има збрцано 3, одма ќе му помине главата![]()
Неколку дена размислувам на прашањево.Значи имам другарка која е НЕВИНА,уствари не е дефлорирана,но си имале некое сексуално игриче со дечко и,си се триеле,таа била ваљда по гаќички,тој гол,немало пенетрација,само триење,не свршил ни близу нејзе,но таа предсемената течност изгледа дошла во допир со нејзините влажни гаќички,и сеа и касни неколку дена.Постои можност за бременост?
Другарка, аха.
јас само нај нај нај женам. Сопругата е веќе со долг стаж и мислам да ја отпуштам па ако си заинтересирана прати фотографии и биографија на ПП
Не, благодарам.
Јас со толку стари ко тебе не можам. Башка па и еднаш женет, аууууу никако не бива таа. Ќе си најдам јас некое убаво дилберче ко за мене создадено.![]()
Не, благодарам.
.Јас со толку стари ко тебене можам. Башка па и еднаш женет, аууууу никако не бива таа. Ќе си најдам јас некое убаво дилберче ко за мене создадено.![]()
Гледаш колку е лесно
Исели се од овој град да не те гледам. Секое шетање низ град се плашам да не ти ја видам таа фаца згужвана и да ми го уништиш денот.
Да даде господ цел живот да патиш и стап да не видиш.![]()
На овие двајца не им се погодило ебањетоcovece pateticen si...te molam smeni relacija/mesto na ziveenje samo sto podaleko od mene...stvarno koga i da te vidam mi se unistuva dena i alergicna stanav na tvojot glas
zatoa fuck off man
![]()
Ко за беља ми се дешаваше кога немаше да се избањам :/ А, ќе се пицнев и средев ни п од пичка у муабетов не испаѓаше. Тоа кармата матер ми еба.
На крај се помирив и сега се бањам секој денМирна глава.
Значи сеа не ебеш ништо а
Ха ха,еден мој сограѓанин(се смета за тие `загрозените`) кога го прашаа на времето дали би пробал кога има добиено,рече-стршни да има внатре ќе го ставам
Се тресам!![]()
И ја брат, овие од Топлификација не се нормални.
На пр. Сувомеснати производи нема шанси да купам кај некого кој не е муслиман или немуслиманско производство.
Свинско каде купуваш?
Ти анчо ко од шеќерната приказна да си излезен
Од темата Последниот шеќерџија во Македонија....
![]()
Ретко. Кога пеам паѓаат плочките од ВЦто .
Дечки што мислите за темава досега?![]()
Најуба е.