Да те частам една вода

• Креатор на темата Креатор на темата cige
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа прво ебење на 30 години и тоа со курва им е на повеќето денес.
Дупка си е дупка.....рекоа е*aчите и продолжија да се ду*ат у здрав мозок.

Едно прашање само, водата беше флаширана или чаширана?

Осеќам дека на типов дешаванкава ќе му држи влага година дена.
Плус ќе си има материјал да се праи фраер пред малолетните деца у маало.
„па па па шо женски иам ја откачуено ... глеам женска у диско и идам и праам муабет, зезање ова она, дупчење малце и на крај таман да ја ќарам, ја и порачуем вода. Исто така пак искачам ја у диско, гледам две цури такви плави со големи цицки, згодни шо да ти кажуем, абе авиони! Идам им праам ја шема ги забављам, и едната ми вика „срц, ај кај нас у станче“. И ја пошо највечи фраер сум у град им порачуем една вода и ги откачуем. Абе фраер бе! Они со мене....“

^^ Еве баш идам сеа со една покварена, и нешо глеам по муабетиве нешо кревет, нешо секс, нешо ми врти ваму таму.. абе не пијам ја нафта бе. Знаеш шо и праам? Четири месеца ја шетам, ја частам, и не ја пипам. Маста и ја извадив! :P

Затоа прво ебење на 30 години и тоа со курва им е на повеќето денес.

Гарантирам дека типов има нешто за ебење инаку не би се глупирал за да испадни кул пред другарите.
Најверојатно проценил дека нема да ја легни за една вечер и не му го праела кеифот за да ја игра на подолго и рекол да се пошегува на најсељачки можен начин.
Овој е тој тип на модерен суптилен сељак што го опишува Сузаро и ги вози денешниве жени.
Еве се моли почитуваниот Циго отворачот на темата да каже дали неговиот другар ги има горенаведените карактеристики.

Само мене ли не ми е смешно?
....не си сама
--- надополнето: 18 август 2013 во 19:54 ---
A вие останавте на страна и продолживте да :drk:

....што друго им останува со тој памет

....и после имаме мал милион теми.....сингл повеќе години....како до девојка...има ли слободни девојки.....како да и пријдам...итн....итн

алоооооооо....после се чудите зошто некои вртат по 2-3 а вие со :drk:....

Ве глеам сите тука за нигде, не бидете покварени ради таа фора знаете ли сега колку други женски може да легне, како што покажува праксата женските сакаат идиоти џабе ти си читал стивен спилберг или што ги знам таму, ама тоа е кога гледате површно колку да се легнњеле нешто а не на подолг план да си обезбедиш... па уште гледам и коментари на 30 години курви албанки нешто :facepalm: до толку не испрексирани особи не сум видел

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom