Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

Одамна не сме се чуле.Интересен период,одмори ова она,нови другари , стари другари па не другари...и пак ние.Ние 6 кои преку лето се гледаме онолку пати колку што еден од нас е сам дома,или кога ќе треба да го посетиме оној кој повеќе не е со нас физички.Сите на различни факултети,сите по свој пат,секоја со својата „беља“ се додека не и раскине и не се собереме да се запиеме за нас шест.Сите викаат дека 6 е ѓаволски број.Можда е , зошто поголеми ѓаволи од нас немам сретнато.Ни се удри од глава на сите што не учевме у средно малце повеќе па сеа ќе треба да се префрлуем вамте тамте да се бафтам со книгата малку повеќе,па ако се навикнам на тоа и стипендија ќе бркам хД.Комедии на сите страни проследени со трагедии.

peace out,6.

Те вратив назад секвенца само да ѕирнеш
колку тогаш вредел истиот бакнеж за него денес гинеш
Уморен од секој проблем можен
дождот пак го мие асвалтот да застанеш цврсто на нозе

Едноставно,го обожавам овој дел од денот преминот кога се е чисто буквално.Пишав и оној пат,пак ке пишам.Неискварено ми е.И ке си слушам Енигма и ке си читам Фројд и многу ми е убаво!
Те сакам,драга моја.

ДК

Порано ти пишував реферати, навлегував во детали, опишував луѓе и ситуации, места и стил на живеење. Искрено мене ми е скурчено од тоа веќе долг период. Повеќе практичност, помалку теорија. Единствено нешто у последно време што ме умара се финансиите. За се` друго сум чил (и). :cool:

Животот, физичко-хемиски, е комплексен колоиден систем во (мета)состојба на привидна рамнотежа, кој спонтано преминува од гел во сол.
Е, дури тогаш рамнотежата не е привидна!

Драга,

Одам на одмор. :cool:
Те зафркавам, одам на полагање. :(

Но, бидејќи секое излегување од пустинава го сметам за одмор, одам на одмор.
Ќе си причекам резултати, само колку да видам дека истово ќе го полагам и во јануари. Горе-долу, ќе ми се фати недела дена одмор. Немам нет, нема да ми фалиш, ни ти, ни фб, ништо.
Еден куп филмови ме чекаат да си се занимавам кога ќе бидам сама, а верувај, едвај чекам малце сама да дремам, два месеца со овие од дома беше премногу.
Ја натерав и мама да дојде на некој ден.
Бидејќи би требало да ги фатиме попустите, ќе искористам шанса за нешто. Али, ветувам, само за нови балетанки и сандали. Може и некој долг фустан. Може и за нешто друго. :D
Кога ти е лошо, купи си нешто, макар и нешто најситно, одма се сменува расположението. (y)
Мислам оти уште по првите 20 мин ќе ме изнервира нешто жената, али кога ја викам, ќе ја трпам. Не сме поминале некое време сами не знам од кога, така да, ќе биде интересно.

Бај.

Сега приметив колку се намалил денот.
Идат времиња на силни ветрои, дождови и студои. :X3:
Конечно ќе се испразнат улиците, децата ќе плачат зашто поаѓаат на училиште, шубо. :icon_lol:
Јас само да излезам од овој депре муд. :cautious:

Драга,

Лошо ми паѓа кога ќе видам преку се што е спремен да оди човек за личен интерес. Очигледно е дека треба да престане да ми паѓа лошо, и не само што треба да се навикнам на сето тоа туку треба да почнам и да го применувам. Зошто човек спрема човек е волк. Е така!

Драга,
нема лек за срање период, има срање да те најде и под дрво и под камен....
На работа работам нешто што не сакам, од другариве веќе осеќам дека ќе ме заебат за одмор, а фино лепо се договаравме за после 1ви.
Гледав да не одам викендов негде надвор од градов, не излегов, ни по кафиња не отидов.........читав нешто, филм ово-оно....

......и викам прееска, до Водно да отидам, ќе се изморам до даска, ќе зврљам у тоа планините едно пола саат.....кога доаѓам, 2 тетки со газови формат отворена Нова Македонија (факинг жичара даБог да се запалила) го кењаат внучето у песокот до знамето, одма под крстот и еднава вика „требаше кеса за говнава да зееме“, а другава и вика „абе ајдееее, шо ќе ни е?“, ме гледаат мене и ташак ги заболе, остаија тоа говната и ги опнаа газиштата у жичара.....племе сељачко, проклето.....па после си викам, да беше некој шваба, јапанац на мое место има да ги натераше да ги изедат, ја глумам космополит некој....глупак.....
После дојде едно чиче што стандард јаде некои бадеми (а ја забораил вилицата дома) и ми раскажуе тро-томни басни за Пуста Брезница...........и за пола саат ми го дое*аа денот....

Драга,

Утре полагам математика и ми е последна шанса пред да го презапишам.
Ако положам има да бидам пијан до 15 - ти Септември :D

Држи ми среќа !

Кајги,
Таман сакав да пишам дека утре е големиот ден, кога гледам членот пред мене веќе кажал се што ја сакав да кажам. Со тоа што ја и да не положам, пак ќе се опијам... И од тага се пие, зар не? :)

Иначе ја добра сум, фала на прашање.Еве си читам љубовни совети од Game of Thrones :)

Ајде поздрав, се читкаме утре...ако преживеам :)

Драга К

Претепано како камион да ме згазил 2 ред була испиени вода многу испив... а и доста спиев и пак нешто денот ми се поремети... :confused: и се одмарам со музикава

Кајгич,
вчера и денес играв детектив и дознав дека тие шо лажат не спијат на таван, не ги лазат вошки и не ги брка полиција!
Друго дознав дека 2 плус 2 еднакво на 6 :eek:
Трето, ти препорачувам никогаш да не отвараш фирма и ги земеш првите две три букви од „Драга Кајгана„ за твое добро.
Ајт.

ДК
Пробувам да поставам рекорди, во 10 дена само 26 часа спиење.
Збеснувам без вежбање уште боли раката не е сигурна. Ме мачи уште стомаков, боли чат пат ама фатив инает не одам на лекар па шо сака нека биде. Чудесен е животов за дел од секунда се менуваат многу работи. Ако прифатат швабиве да соработуваме има да бучат суплементи на сите страни, строго немачка стока има пола македонија билдери да ги напрам :) Туку ај да не брзам да видам шо услови ќе дадат деновиве и колку пари треба да се фрлам од старт.
Денес инаку видов кој вистински ме почитува, човек со кој се дружев многу помалку во животот ми излезе во пресрет побрзо откако некој кој ми беше како брат :unsure:
Ај одам да читкам сега оти нема време за губење.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom