RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
На сета нервоза од натпреваров, постов ме изнасмеа. Кој гледаше Металург знае зошто.Голот на Манасков..
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На сета нервоза од натпреваров, постов ме изнасмеа. Кој гледаше Металург знае зошто.Голот на Манасков..
![]()
Друже имате ли склучено договор со компаниите кои ги произведуваат овие игри??.....бидејќи во спротивно ги прекршувате авторските права,и можете да свирите клавир некој ден.
Тапа си чим не си ја слушнала, прилична стара е![]()
![]()
Е уште оваа фраза ја немав чуено, алал да ти е ме изнасмеа![]()
А овој пристап:
Таа: Ајде да се земеме! Сакам да ми бидеш маш!
Тој: .....(збун)....
Таа: Не мора веднаш да ми одговориш, ти давам една година да размислиш.
-------------------------------------
Следната година на истиот датум:
Таа: Се сеќаваш на муабетот од лани? Имаш ли одговор?
Тој: ... (се праи луд)...
Таа: Чао!
Ова не е ултиматум зошто нема услов; има рок, што овозможува луѓето да не си ги трошат живототе во чекање. Дали вака поставената понуда за брак е ОК?
Дефиниција!Ако не си знаел јас сум атеист, и затоа имам вакви ставови.....
Всушност сите луѓе се атеисти само што уште не знаат............
Енвер само за тоа беше добар, за ништо друго.........
Не само албанците, сите се верски манипуланти.........
Честитки за новото кино во најава! Премиера би требало да биде Rise of the Planet of Apes![]()
Не дека е најпопуларна на Youtube, но песнава се рашири на секаде. Ако гледаш спорт, ќе забележиш дека на паузите (кошарка, ракомет) често ја пуштаат песната. Нема човек кој не ја слушнал. Мислам дека тоа е успехот на Psy.
Инаку, песната не е ништо посебно и никогаш нема да разберам како може една ваква песна да собере толку посети за 3-4 месеци, додека одлични класики и евергрини неможат за подолго време да соберат ни приближно толку посети, а се многукратно посовршени од ова, на секое поле.
Што те чуди? Па корејците се махери за компјутерски вируси кои можат да генерираат viewed, кога играв на Мафија ворс на фејсбук, сите тајванци и остала багра жути мравки играа со чит вирус апликација која им генерираше левели за мноогу кратко време, и ова е исто гомно, не дека некој го слушал копуков корејски, али јбг колку пари толку музика![]()
Abe so ve gledam cudni Murinho ne vi cinel. Sedite raat... igracite se azdisani. lani koj go slusaa kako igraa?znaci ne smee koli da ima davaat... prvo da gi zasluzat treba. ama toa e toa, igracite se tie, nema smisla da se kupuat u januari igraci zaso dur gi naucat taktikite na murinho otide vozot sto znaic toa e toa nemame dzokeri.nemame megu igracite! Ama go imame najgolemiot dzoker na klupata! Murinho!!! siguren sum da cita sto gluposti ste napisale ce se iskine od smeenje
Прегледај го приврзокот 53247
Се кладам дека ти ја имаш праено сликава , исто како стратегијата што ја направи само што немаше кој да му ја прати на Моу за да игра така против Бетис![]()
ja ja praev u noviot Paint, ova u stariot nemase sansi da se naprae nemase takvi cetki[/quote]
Немал четки![]()
Фан клуб Реал Мадрид, од сега почесто ќе го посетувам имаат богаство во името на extreme1.
Извини не го навредувај човекот исклучиво се занимава со Paint ама сега го користи оној новиот бидејќи има поубави четки тамуBrushes - четки, така се викаат, у право е тукаШто уште еднаш се докажува дека екстримов е врло интелигентна личност и 99,9999% сум сигурна дека се занимава со дизајн, Фотошоп, Илустратор, Флеш и остало, чим знае brushes поими и онака го има исфарбано Мурињо
јесда е само боено ама одма се познава фатот на некој што се бавел со таква работа
![]()
Со природни влакна се четките на новиот Paint изгледа за тоа толку добри слики прави.Извини не го навредувај човекот исклучиво се занимава со Paint ама сега го користи оној новиот бидејќи има поубави четки таму![]()