Зрното
Еден е Зизу.
- Член од
- 17 септември 2007
- Мислења
- 1.526
- Поени од реакции
- 634
Сезонава решиле да го форсираат Икер изгледа. Затоа цел тим игра незаинтресирано и млитаво во одбрана, да му дадат шанса на Икер да се докаже. Стварно, како го замислуваш форсирањето на голман?
Медиумски како што претежно сите го прават тоа. Ради него моментално Шпанија е тоа што е, пример.
------------------------------
И тоа го напишав само за да го одбранам нашиот Капитен од сите препукувања од членовиве. Не дека тој моментално е сјаен. Искрено само Чаби би го издвоил шо игра на ниво моментално, другите сите се попара, никој не се залага и не се обидува нешто да направи. Посебно ко видов дека против Бетис ни Роналдо не му бара топки на Модрич(А тој секогаш ја сака топката), јасно ми беше дека губиме. И да прекини онај глупион да ја применува онаа глупа тактика ко че брка негатива оти ми се скурчи да го гледам Рамос да игра креатор. Ги ставил сите во напад, ами средина бе братче. И сите гледам дадовте некое мислење за Мурињо, еве го и моето. Искрено го мразам како тренер и никош нема да го засакам, јесте да можам комотно да кажам дека е најдобар тренер во свето, според тоа што има освоено. Али Пелегрини помашки и подобро играше(Ако вејче гледаме фудб. за Око). Сеа че речите а Лани, е добро 3 години е на Реал Мадрид и од 3 те години тој само една перфектно да изигра(Не е перфектно за мене, оти никош нема да му ја заборам пичкарската игра против Баерн). И да, јас сум за чоекот да си замини, пошто ем караници се кажуваја со Озил, Икер, Рамос, ем трансферот што го направи со Модрич е катастрофа(Според мене)и така натаму. Сите викате дека Рафа Бенитез не е за во Реал, али јас мислам дека е идеален. Зошто? Затоа што прво човекот започнал како тренер во РМ, второ нешто и многу важно, Реал Мадрид има страшни крила, а играта на Бенитез се базира точно врз тоа играње преку Крило. Тој со Лузерпул можеше да освои ЛШ, а крила му беа Фабио Аурелио, Шмицер и Луис Гарсија, замислете шо би правел со Ди Мариа, Роналдо итн. За Разлика од Мурињо што кај и да пошол начекал страшен тим или газдата му го направил(Исклучок Порто).
Фала поз