Пост на кој сте се изнасмеале

Од селата накај Илинден, може било Малино, Мралино, Којкуртизнамкоино, итн.
Мислам дека со Ј се пишуваше....КојкуртизнамкоЈино. Можеби грешам, не сум сигурен:unsure:
Пичковац е си бил таму:D

Пичковац бе :pos:

Во прилично реален филм. Нибиру е и тоа како реална. Ќе ја почувствуваш наскоро.
Впрочем не, бидејќи вонземјаните ќе реагираат навремено. Нибиру е прилично масивна, но е на огромна оддалеченост. Нејзината гравитација ќе предивика промени во Земјината кора, предизвикувајќи катаклизмични настани: катастрофални земјотреси, супервулкани...
Среќа што вонземјаните се на наша страна.

Живи били па видели дали ќе се остварат неговите прогнози, јас може ќе доживеам а може и не, Ставрогин сигурно не доживува пошо стар е он веќе . Ама кога ќе се сретнеме горе кај Господ ќе му кажувам до кај стигнало човештвото, атеизмот и технологијата .
:pos:...

Се започна вака......

toa bea carovite :cuc: toa bese atraktiven fudbal Zidan so potkopuvanja figo trca od strana Roberto Karlos struja zidan gi vrtese go ringishpil so fintata negova, ladnokrven ko reptil, Ronaldo stariot so shutot abe topkata levo-pa desno ide ela odbranija. ATRAKCII ATRAKCII, fintashi,, steta sto noviov ronaldo ne igrase togas pa ne znam sto ce bese toa. na segasnive im fali iskustvo mnogu zabusavaat, ama i koga sakaat igraat atraktivno i tie. Za razliko od barselona koi sekogash igrale dosaden fudbal. se bi se vratil da se vratam vo toa vreme ednas da gi gledam kako igraat ednas u zivo:cuc:

i uste nesto gledav toj file celaviot sto bese porano na televizija i citav jadel gomna za real gledam sega na kajganava stava videa i pisuese nesto za Pandev, vrska da se nemalo :tapp: pandev centralen spic ce igral :tapp: ama tolku mu seci ako go ima na forumov negde kazete mu da mi pise vo poraka da mu objasnam nekoi raboti da mu se mocam u seminarite negeovi ;)
Бујрум линк од профилот негов да му објасниш што имаш ... ама убаво да му објасниш .
lele koj klosar :pos: se slikal so bolvava :pos: so ventijagana od pazar klosarska:pos: i posle ne bil za barselona... mnogu e proziren mu ebam glavata celava :tapp:
Што следеше кај Филе на профилот.......... :ROFLMAO:

fjp8pe.jpg

Постов на дечково е пост за 2012, вака одамна се немам смеено.:ROFLMAO::ROFLMAO:

Се започна вака......

Што следеше кај Филе на профилот.......... :ROFLMAO:

fjp8pe.jpg

Постов на дечково е пост за 2012, вака одамна се немам смеено.:ROFLMAO::ROFLMAO:
so ventijagana od pazar klosarska
Ова само кога го прочитав во моментот се згазив од смеење .. :pos::pos::pos:

Чим е у дискотека ја застануваш во Ноктурно и у куропецачки стил г'таш еден шток и се внесуваш во фаца и и велиш, лигло јас кога дремев на овој шанк ти уште во пелени беше мори еј *удар по глава, онака од страна*. Ај сеа прибирај парталите и идеме немаш фаца за на шанков да стоиш.

Шубоо вака посабајлечки да се насмееш, па да идеш да садиш дрва :pos: :pos: :pos:

MUTANT напиша:
Крвта не е вода​
Човековото тело содржи нели 70-75% вода, а секој човек има 5-6 литри крв, жените имаат помалку ама не е тоа муабетот битен баш. Просечен мажјак од 80 кг., во себе би имал 56-60 литри вода, заедно со 5-6 литри крв.... Ама тука има и кожа, коски, заби,.... значи, крвта содржи вода, во секој случај.​

од extreme1 на профилот на File X File (кој 1 месец не е активен на форум)

razbiras deka ne igrame so posed i dosando ko barselona. ni treba napagac korpumenten ko ovja so go dade golot so ce moze da sutne i od daleku i so glava da se zagradi ne ni trebaat dribleri ko pandev. pandev treba da gi mesti akciite - toa se vika plejmejker ako ne si znael. izgleda mnogu nedozraen si dzabe ti seminarski cede kako taka barem naucil nesto od tamu ti samo se falis i nikad nema da bides trener!nikad!!!

:pos::pos:

од коа дојде типов на форумов животов ми се продолжи :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom