"Gangnam Style" најгледано видео на Јутуб!

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Успех ? Не знам од кога милионските гледања на Ју Туб се показател за успешност и квалитет.

А за болдот нема потреба да се коментира.

Ајде тогаш кажи ми како ти би направил/а за да го достигнеш тоа ниво, каде што 70 % од светот игра на твојата песна....

И нигде не спомнав квалитет....

Jagod4e намали го потписот, преголем е, остави само еден банер.

Ајде тогаш кажи ми како ти би направил/а за да го достигнеш тоа ниво, каде што 70 % од светот игра на твојата песна....

И нигде не спомнав квалитет....
НаправиЛ......и не е тоа никакво ниво. Фактард стајл ти е песна што преку ноќ се засакува и преку ноќ се замразува. Прашање на време е кога на сите ќе им дојде преку К. Исто ко Бејби од Бибер,од прво беше бум па после на сите им скурчи и го јаде хејтот. Истата судбина и ја предвидувам/посакувам на оваа бљувотина што не заслужува да биде наречена песна.

НаправиЛ......и не е тоа никакво ниво. Фактард стајл ти е песна што преку ноќ се засакува и преку ноќ се замразува. Прашање на време е кога на сите ќе им дојде преку К. Исто ко Бејби од Бибер,од прво беше бум па после на сите им скурчи и го јаде хејтот. Истата судбина и ја предвидувам/посакувам на оваа бљувотина што не заслужува да биде наречена песна.

Ако го сфати болдот, ќе сфатиш и што ми беше постот! А не само да цитираш тоа што ти одговара!

Ако го сфати болдот, ќе сфатиш и што ми беше постот! А не само да цитираш тоа што ти одговара!
Што да ти кажам бе девојче ? Се играло на неа ??? Знаеш што значи да ИГРАШ ??? Во Бардовци онака "играат". На Макарена повеќе се игра отколку на ова нешто.

Што да ти кажам бе девојче ? Се играло на неа ??? Знаеш што значи да ИГРАШ ??? Во Бардовци онака "играат". На Макарена пове
ќе се игра отколку на ова нешто.

Дечко јас само си кажав дека ми е мило што еден Кореец, му го спушти на Американциве и Британциве.......
А ти ми го извртуваш од контекст постот!

И дај молимте, секој си има свој вкус, не мора да ги навредуваш луѓето на кои што ова играње им се допаѓа!
Толку од мене!

Не дека е најпопуларна на Youtube, но песнава се рашири на секаде. Ако гледаш спорт, ќе забележиш дека на паузите (кошарка, ракомет) често ја пуштаат песната. Нема човек кој не ја слушнал. Мислам дека тоа е успехот на Psy.
Инаку, песната не е ништо посебно и никогаш нема да разберам како може една ваква песна да собере толку посети за 3-4 месеци, додека одлични класики и евергрини неможат за подолго време да соберат ни приближно толку посети, а се многукратно посовршени од ова, на секое поле.

(y)
Што те чуди? Па корејците се махери за компјутерски вируси кои можат да генерираат viewed, кога играв на Мафија ворс на фејсбук, сите тајванци и остала багра жути мравки играа со чит вирус апликација која им генерираше левели за мноогу кратко време, и ова е исто гомно, не дека некој го слушал копуков корејски, али јбг колку пари толку музика ;)

Ама дали во септември имаше над 800 милиони гледаност?

Имаше и тогаш Баш јас од тогаш ја знам песнава, ја видов на некој портал објавена дека е Хит на годината. А и стварно е хит. Боље песна немало во последниве 2-3 години. Свака му чест на типот.

Што те чуди? Па корејците се махери за компјутерски вируси кои можат да генерираат viewed, кога играв на Мафија ворс на фејсбук, сите тајванци и остала багра жути мравки играа со чит вирус апликација која им генерираше левели за мноогу кратко време, и ова е исто гомно, не дека некој го слушал копуков корејски, али јбг колку пари толку музика ;)
http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0
http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4
Ај сега црвените спореди ги на видеата и одговори си :) Позитивна и негативна репутација е во прашање.

Интересно е што сите мислите дека случајно токму тој Кореец постигнал таков успех, тие работи не се случајни.

INB4 tin foil hat.

Интересно е што сите мислите дека случајно токму тој Кореец постигнал таков успех, тие работи не се случајни.

INB4 tin foil hat.
Абе на Самсунг телефончињата корејците ќе стават апликација за отварање на гангам стајл и ете ти, све е финта ;) национален интерес бе :pos:

Не играме овдека асоциации па да мислиме што сакал поетот да каже,никој не ти е крив.И немој да галамиш да не бидеш јајцуван,седи мирен.

Имаше една поговорка брза кучка,кучиња тркачи раѓа.Или така нешо.
Брза кучка слепи кучиња раѓа :)
Немој да галамиш да не бидеш јајцуван,хаха..Многу сте јаки.. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom