Пост на кој сте се изнасмеале

Кој легенди ги имаш на форумов со стил на пишување ала Морзеова азбука. Па имаш нешто вака:
Jas,,,,.. smetam,,, deka ne ste vo..pravo, po, ova...,prasanje ( vo poveketo...slucai,,,)!!!!!
-koj mi gi brise postovive?<3
-не те сВатив 6то сака6 да каже6?
-heheheh
и најдобриот детал нормално е кога на крај на постот ќе пишеш Поззз

:pos: Ми го направи денот/вечерта (y) shutrak style

После „Свршуваат веднаш штом ќе ме погледнат“, „Смрт за зони и пајак“, „Не ми кради од солзите“ ви го презентирам и овој член.
Кај им текињаат бе....:icon_lol:
(не се постови.... постирачи се)

После „Свршуваат веднаш штом ќе ме погледнат“, „Смрт за зони и пајак“, „Не ми кради од солзите“ ви го презентирам и овој член.
Кај им текињаат бе....:icon_lol:
(не се постови.... постирачи се)
Одамна се мислам дали да отворам тема за нај ретардирани никови на форумов:icon_lol:

Тој свршувачот не беше регистриран под тој јузер, кога почна да станува мета на сеир и беше пред бан и онака, Ацид му го смени јузерот.

74998701.jpg

Да ја бапне,а?
Правев review на моите постови на темава :pos:

Се врати :cuc:
Љубовта е како кога ќе се искакаш в гаќи, сите околу тебе тоа го примеќаат а само ти го имаш тоа чувство на топлина

Само не и кажувајте на Леандра за твитеров, утре наместо да твита за ова, ќе најде таму некои бугари ќе се кара, ќе не можеш да ја прибереш.

:pos:

Иако темата за масакрот е се' само смешна не, сепак некогаш ќе улета нешто колку да разведри атмосфера.

Али врвот беше денес зборам со пријател албанец и ми вика "како да не протестираат,еден човек на протестот кажа не биле тие убијците,он видел Јанкуловска ги убила

Моментот кога :facepalm: преминува во :tapp: и на крај не можеш без :pos:

Луѓе ја напраив акаунт, у групата влегов и само штракам ретвит ко ненормален. Од корист сум или сум ретардиран?
Умрев од смеење :)
Кајгана спамери...Твитер знае зошто :)

Памтиш кога ти реков дека си спамер у душа? :)
И сега сите за тоа баш те сакаме.

хахаха :pos:
--- надополнето: 5 мај 2012 во 23:03 ---
Инстант твитерџии... :) Ја дигнав раце од тоа, пробав еднаш, не е за мене, ништо не разбирам... :)

Еј.. 23 часот е..
што е со квантниов скок еј
Ко секунда отиде.
Ко мојот твитер акаунт отиде.
Ко невиност на средночколка отиде..........
ко креативноста во песнава отиде........
Отиде....
.........
......

(y):pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom