Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Гарант залутаниот камен бил од некој од влада кои ги гаѓал протестатните, дајте немојте да монтирате сега
Вие ако сте нормални, еве на...На Грујо му залутал од некој камен темелник![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гарант залутаниот камен бил од некој од влада кои ги гаѓал протестатните, дајте немојте да монтирате сега
Вие ако сте нормални, еве на...На Грујо му залутал од некој камен темелник![]()
Еве ти доказ дека Грујо го погодил полицаецотВие ако сте нормални, еве на...![]()
крваво![]()
OVDE NA SITE VAS NESTO VI FALI U MOZOKOT IZGLEDA ...ISKRENO VE ZALAM
--- надополнето: 12 мај 2012 во 01:35 ---
HAHAHA DOBRO E BRGU SVATIV OVA BILO SAJT ZA LUDACI .. DA SI IDAM JA OD OVDE NA VREME ... POZZ ZA SITE ISKRENO VE ZALAM
eee kolku e zalno ova ... bas takvite ko ti si gi unistuvaat najmilite sto bi trebalo da im bidat .. steta za tie deca sto ke rastat pokraj tebeАли пази, ова е најјако
![]()
eee kolku e zalno ova ... bas takvite ko ti si gi unistuvaat najmilite sto bi trebalo da im bidat .. steta za tie deca sto ke rastat pokraj tebe![]()
dobra nok na site i se najubavo
Абе ти викам подобро не пишувај веќе сите се исти,такви без чуства,немаат жал за тие деца,батали ги таму.eee kolku e zalno ova ... bas takvite ko ti si gi unistuvaat najmilite sto bi trebalo da im bidat .. steta za tie deca sto ke rastat pokraj tebe![]()
znam deka nemaat custva no steta e taka da razmisluvaat ..toa ne e dobro pred se za niv samite ... mene nisto ne mi mozat ... toa e niven problem koj koga togas ke ispliva na povrsina ... toa e losotoАбе ти викам подобро не пишувај веќе сите се исти,такви без чуства,немаат жал за тие деца,батали ги таму.
ne se trudam da pomognam barem nekomu da svati na vreme deka so takvo ponasanje i razmisluvanje mene ne mi steti si steti pred se na samiot sebeНе си легна ?
ne vredi ...крваво![]()
sto zboruvas ti ?... ok ako sum ja retardirana ?! bas se prasuvam ti i ninja kakvi bi mozele da bidete .... debili?! ne nepostoi takov zbor so koj bi ve opisala ..zs znaes ..debil e najtezok oblik na retardiranost a vie ste i poveke od debili ... nz sto ste iskreno ...ostav bez odgovor ovoj patВо една тема има една zelka1 многу ретардирана личност, сака да отвара јавни куќи па пробува и Нинџа да го заведе.
sto zboruvas ti ?... ok ako sum ja retardirana ?! bas se prasuvam ti i ninja kakvi bi mozele da bidete .... debili?! ne nepostoi takov zbor so koj bi ve opisala ..zs znaes ..debil e najtezok oblik na retardiranost a vie ste i poveke od debili ... nz sto ste iskreno ...ostav bez odgovor ovoj pat
ne mi izbrisaa bez pricina tema koja bese normalna zatoa i napisav ovaa tema i iskreno edvaj cekam da ja izbrisaat ovaa zs vidov koi i kakvi idat ovde i ako ne prestanat so ismejuvanje ke gi vregam i ja i mora da ja izbrisaat temataНајискрено прашање: дали ги прочита правилата на форумот пред да отвориш тема, или општо, пред да почнеш да пишуваш?