mene mi stigna pred 2 min i toa:srljubav i ja sakam da sme zaedno ali so da se prai samo sakam da znaes deka te sakam najveke i taka drugo ti so si prais pisi. e toa
bejbi ja ne iskacam so ovie,ke idele u kafana ke dojdam kaj tebe,zemav filmovi,kazi koga da dojdam i dali treba da kupam nesto za jadenje.od my best friend
Posledna poraka... Da zlatna trojka, ne zasto koga i da ti titnevke vratese ili...Onaka toa zlatna trojka se odnesuva na toa deka deteto so mi ja napisa porakava mene i moite 2best friends ne narekuvalo taka a vtoriot del od porakata demek zaso ne sum mu vrakala (ali epteeen zamara)
u vtoro anceloti ke go izvade, ne ke moze da se vadi, kako i da svrtis 29 ta se nametnuva samo po sebe, nego jas cekam drvenakot ibrahimovic da izleze, pa juve da povede od drugar pred saat vreme
Маци љубави,со среќа утре за муабетот со ****,и не ми се секирај-што и да напраи или рече,знај дека ти си у право,и дека*те*сакааам*највише*у*свет*-од мојата најдобра другарка
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.