Последни SMS

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
mene mi stigna pred 2 min i toa:srljubav i ja sakam da sme zaedno ali so da se prai samo sakam da znaes deka te sakam najveke i taka drugo ti so si prais pisi. e toa :)

Na vasata smetka imate dodadeno 100 denari od brojot xxxxxxxxx.

bejbi ja ne iskacam so ovie,ke idele u kafana ke dojdam kaj tebe,zemav filmovi,kazi koga da dojdam i dali treba da kupam nesto za jadenje.od my best friend

Ај ако си да испаднеме вечер сакам нешто да ти кажам. Уште вчера тоа ќе ти го кажев ама изгледа тебе паметот ти беше кон некоја друга...

Од една ж-особа

:star: Којзнае кај ти бил умот! Кутри девојчиња што им правиш!

Мене ми пишаа вака:
Реди кафето, идам одма! Имаме муабет, цмок! - Сестра ми (Девилишка).

Site peat a jas taguvam, dojdi si pobrzo......samo sto mi stigna porakava i sakam domaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......

Posledna poraka... Da zlatna trojka, ne zasto koga i da ti titnevke vratese ili...Onaka toa zlatna trojka se odnesuva na toa deka deteto so mi ja napisa porakava mene i moite 2best friends ne narekuvalo taka a vtoriot del od porakata demek zaso ne sum mu vrakala (ali epteeen zamara)

u vtoro anceloti ke go izvade, ne ke moze da se vadi, kako i da svrtis 29 ta se nametnuva samo po sebe, nego jas cekam drvenakot ibrahimovic da izleze, pa juve da povede od drugar pred saat vreme

vtora (odgovor na moeto prasanje koja smena sme utre :) )

Vcera beshe super koga ke se vratis od sk javi mi se da se dogovorime za vecer.

Од истата ж-особа шо ја испрати и предходната порака.

А шо тоа треба ли да смета? Детиштеее :) Доаѓај ајде...

Маци љубави,со среќа утре за муабетот со ****,и не ми се секирај-што и да напраи или рече,знај дека ти си у право,и дека*те*сакааам*највише*у*свет*-од мојата најдобра другарка :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom