Последни SMS

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
:)

Операторат на вашиот мобилен телефон е заменен! Новата тарифа отговарjа на вашиот полов член. Колкото по-малак, толкова по-евтино. ЧЕСТИТО - вие говорите безплатно.

Хахахахаха. Това е от един колега.

Posledna SMS mejli - imate nova govorna poraka za da ja preslusate svrtete 125.

Te ObOzAvAm...ti si moeto sonce, mesecina, moeto omileno teglo so kiseli krastavici!! - од некој/а од форумов :):):)

МаРиНа`Ох напиша:
Te ObOzAvAm...ti si moeto sonce, mesecina, moeto omileno teglo so kiseli krastavici!! - од некој/а од форумов :):):)

Kaква поетика, каква зеленикава киселина се проѕира од поракава!! Кој дивајнд ум го создал тоа чудесие...:icon_eek:

малку е приглуп тој по ми ја прати поракава...

Пак от колега: "Намериха труп, с мало мозак и малка пишка! Обади ми се да не се притеснjавам!"

Хахахаха, тоjа колега верно не е добре.

Kad nebo voli nekog coveka daruje mu najlepsi dar na svetu ...PRIJATELJA. Tako me nebo volelo mene kad mi e darovao tebe. - од другар :)

Дали знаеш дека некој а не секој...дека некаде а не секаде...дека секогаш а не само понекогаш...со задоволство мисли на тебе...и секогаш се моли за тебе и секогаш ти посакувам многу среќа и здравје - од другар

Испрати SMS на 070142626 со текст MS GAAAD за мелодијата од хит серијата ПРИЈАТЕЛИ или MS GGGJM за мелодијата УПОРЕДИ МЕ од МИЛИЦА ТОДОРОВИЧ - немаат мозок :)

Баш и не моат да те будит порака, аман со тој твој лесен сон, да немојт чоек во 5 да ти пишит :) Сис на ....

Или во ниедно време ми стигаат пораки или ич не ми стигаат:lud:
Нормално Форчн е автор на текстот од пораката, ама пак си ја сакам :je:

;) nice joke, my ex-classmates used to kid in such way :) see ya!
Од една Русинка што ја муабетам по ICQ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom