Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
married_life.jpg

Made Of Honor
Супееееееееер!!! Ем комедија ем романтика....мх мх мх

Сега ќе го гледам
College Road

..нормално комедија...:baeh:

The Nines

Многу добар филм, испревртен до даска, таман за сите оние кои сакаат малку (појше) да го вклучат мозокот додека гледаат филм.

Message in a bottle... Ја имам читано книгата од Спаркс и ќе кажам... Ретко филмот и книгата да достигнат исто тежиште на убавина. И двете подеднакво прекрасни....

Penelope
penelopeposter.jpg

Не беше лош филмов ама не беше ни толку глуп :)
има и досадни и интересни сцени му давам оцена 5/10

грофот монте христо ,, незнам по кој пат го гледам

A walk to remember..... Морав.... бев принуден на некои делови да го паузирам.....:cry::cry:. Прекрасен како и книгата.

Кој емотивец сум станал бе.....

Vantage Point

Многу добар филм, цело време тензија, без престан. Ретко некој филм да е ваков. Само не ми се свиѓа, Опел Корсата ја напраиле појака од тенк, и сите коли у филмот, не им се уклучува воздушно перниче :smir::smir::smir:

Се друго е многу добро смислено. Само крајот не е по мој вкус.

Freedom writers.

Ебати филмот бе, абе се убив од плачење, липав на глас, сестра ми ме реметеше дека сум била лигла, абе како може така да ги погаѓаат сцените и како може толку да се соживувам бе па не е фееееееееер. :cry:

Deception и Definetely, Maybe.

Не ми се верува дека романтична комедија/драма со тој шупакот на Скарлет Јохансон е пет пати поинтересна и понепредлива од трилер со Ewan McGregor и Hugh Jackman. Макар што првите 30 минути на Deception беа супер, после се претвори во срање од големи размери.

Сепак двата се испод оценката 6/10. :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom