KohlBass
Dechak iz vode
- Член од
- 1 јуни 2006
- Мислења
- 1.485
- Поени од реакции
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ми го зеде зборот одYou don't mess with the zohan
![]()
конечно добра комедија
во последно време се разочарав од американскиве таканаречени комедии, ама филмчево ги оправда моите очекувања и е закон, си се изнасмејав
го препорачувам на сите :smir:
ја го гледав tale of ricky boby ... се згазив од смеење... ама благе везе немаше филмот хаха ! овај му ја зема жената и го бара после на тел да го праша како му работи телевизорот и системот хахаха:pos2::uvo:Другар не само тие двајца него и Бен Стилер и Вил Фарел и Џек Блек... Всушност вака сфатете го, тие си се групација како што се к-15 и си имаат сопствена продукција и така. Иначе медиумите ги нарекоја Frat Pack и сите филмови во кои глумеле заедно можете да ги најдете тука. Сите се одлични, повеќето од нив сум ги гледал и ги обожавам.
Другар не само тие двајца него и Бен Стилер и Вил Фарел и Џек Блек... Всушност вака сфатете го, тие си се групација како што се к-15 и си имаат сопствена продукција и така. Иначе медиумите ги нарекоја Frat Pack и сите филмови во кои глумеле заедно можете да ги најдете тука. Сите се одлични, повеќето од нив сум ги гледал и ги обожавам.
Awake
![]()
Добро и поучно филмче, за дали треба на секој слепо да му веруваме посебно кога станува збор за нашето здравје