Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Freedom writers.

Ебати филмот бе, абе се убив од плачење, липав на глас, сестра ми ме реметеше дека сум била лигла, абе како може така да ги погаѓаат сцените и како може толку да се соживувам бе па не е фееееееееер. :cry:

Чим ти се свиѓал филмов, да ти порачам уште 2 вакви, по вистинска приказна, да си се изнаплачеш ако сакаш :):):)

The Ron Clark Story

The Great Debaters

normal_wanted-nycc_poster.jpg

Интересно филмче. Цело време нешто се случува, се менува. И секако ја има во мнооогу сцена Анџелина Џоли. Што друго може да се побара од еден акционен филм :)

Чим ти се свиѓал филмов, да ти порачам уште 2 вакви, по вистинска приказна, да си се изнаплачеш ако сакаш :):):)

The Ron Clark Story

The Great Debaters

The Ron Clark Story какви се случките на што е базиран филмот...

The Great Debaters се базира кога порано во 1935 во тексас се убивале црнци, што е навистина добар филм со Denzel Washington кој нема промашено ниеден филм досега....

Ubistvo s predumisljajem. Не е за по сабајлечки филмов, особено не ако прошлите 12 саата те болела глава и(ли) си пиел. И се смеев и плачев у исто време. И на крајот плачев као дете. :icon_lol:

normal_wanted-nycc_poster.jpg

Интересно филмче. Цело време нешто се случува, се менува. И секако ја има во мнооогу сцена Анџелина Џоли. Што друго може да се побара од еден акционен филм :)

Повеќе реалност и помала фантазија на режисерот.
Мене филмов ич не ми се допадна, сакам акции но умерени, оваа за мој вкус е претерана. Јас знам дека кога Анџелина Џоли ќе земе во рака пиштол чуда се прават, ама до толку бре да се претера? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom