Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
A mozhe da do gledash i Deja Vu,odlichen film...

гледан ми е...да ти препорачам јас тебе некој

Remember The Titans
Gridiron Gang
Human Traficking
Man On Fire
The Great Debaters
The Bone Collector
The Yards
The Freedom Writers
Fight Club
Se7en
Apocalypto

доста ти се...

Го гледав филмот на Канал 5, за животот на Брус Ли.
Не знам како се вика, дека не го фатив од почеток, ама филмот ме воодушеви.

Добар филм дефинитивно.
Monte%20Christo.jpg
Прекрасен филм,еден од најубавите кој сум ги гледал,Џим Кавизел е брилијантен како Монтекристо

Во последните 2 дена овие 4 филма ги изгледов

Rocket Science 8/10, филм кој малку замара, но приказната е доста добра, иако на крајот ништо посебно не се дешава (тоа е и причината што повеќето не ги бо гледале филмот)

Bob the butler 8/10, филм кој баш ме опушти и го нашо кажано, ми го пушти мозокот на пасење :)

Das Experiment 10/10, германски филм базиран на вистинска сторија од американските 70` години.

My Sassy Girl 8/10, класична роматична приказна, да бидам искрен повеќе ја гледав заради Елиша Кутберт :)

девојка од соседството

Исто и јас го гледав синоќа, го даваа на OBN, интересен филм, онака тинејџерски, многу необична приказна, нереална ама интересно поминати еден и половина час :)

thegirlnextdoorpubs.jpg

A пред малку го гледав и филмот X-Files - I Want To Believe, не сум до толку импресиониран колку што очекував, со оглед на тоа што има толкава серија (неколку сезони) пред филмов. 5/10

2628478583_a875770b60.jpg

A пред малку го гледав и филмот X-Files - I Want To Believe, не сум до толку импресиониран колку што очекував, со оглед на тоа што има толкава серија (неколку сезони) пред филмов. 5/10

2628478583_a875770b60.jpg

Исто, дури јас и помала оценка би му дала имав чувство дека филмот воопшто немаше заплет.

The_Mummy_teaser_poster.jpg

Исто така глуп филм.

HANCOK.JPG

Овој ми беше интересен.

The-island.jpg

И овој е добар ама верувам дека на поголем дел ви е гледан.

S1m0ne_%28Simone%29,_2002,_Al_Pacino,_Rachel_Roberts.jpg

Не е лош.

Falling Down

Filmot Falling Down,go imam gledano mnogu pati ama nikogash ne mi e dosaden,vo ovoj film se ismejuva Amerikanskoto opshtestvo i niskite moralni vrednosti.

Исто, дури јас и помала оценка би му дала имав чувство дека филмот воопшто немаше заплет.

The_Mummy_teaser_poster.jpg

Исто така глуп филм.

HANCOK.JPG

Овој ми беше интересен.

The-island.jpg

И овој е добар ама верувам дека на поголем дел ви е гледан.
.
Се сложувам сотебе...Посебно the Island ми беше доста интересен филм.Прво почнав да го гледам поради плавушата Scarlett Johansson ама потоа видов дека филмот има сторија а и добро е баш направен 9/10.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom