Tomasino
За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Кога сам си ја барам бељата,малку ми беше околу 2800 некаде добивка,ама НЕЕЕ ,мораше да допишам уште една ебана утакмица за да си паднам...
И ги пишав легендите,за инает,да видам дали се толкави пацери и дома да изгубат,и изгубија,секоја чест...

Како си се наместија сите типови,за да ме заеби Шебетиќ тикварот,чист отворен шут еба на 5 минути до крај,цел гол го промаши...
И на крај,последен напад мораше така без врска да ја исфрли топката,ни позиција ни ништо(уствари можеби и мораше,ако беше навистина МЕСТЕНА за нула)
Ама ништо од бизнисот...
Не го пишав Хобитот Зарабец зошто ме еба минатата недела за да го изиграм ова сукалото,и сега Хобитот си пребаци а овај остана точно на 3,fuck logic...

И ги пишав легендите,за инает,да видам дали се толкави пацери и дома да изгубат,и изгубија,секоја чест...

Како си се наместија сите типови,за да ме заеби Шебетиќ тикварот,чист отворен шут еба на 5 минути до крај,цел гол го промаши...

И на крај,последен напад мораше така без врска да ја исфрли топката,ни позиција ни ништо(уствари можеби и мораше,ако беше навистина МЕСТЕНА за нула)

Ама ништо од бизнисот...
Не го пишав Хобитот Зарабец зошто ме еба минатата недела за да го изиграм ова сукалото,и сега Хобитот си пребаци а овај остана точно на 3,fuck logic...

[DOUBLEPOST=1456679703][/DOUBLEPOST]Kopiljot Cherry si ostana na 7 poeni od 5-ta minuta,ama sega gi cekam uste Dujshebaev 2,5+ i Balogh isto 2.5+. Dvajcava se rezervi,a prvotimcite rasturaat Maqueda 4/5 i Ancsin 5/6.Dujshebaev dobi edno 12-13 minuti ama nisto ne napravi.Ednas samo ja pogodi stativata i napravi ofanziven faul.Balogh minuta i nesto zaigra i odma probivanje.
Ako ne dobie Ancsin uste edno isklucuvanje,0,0001% deka ke dade tri gola.Ako dobie,ke ima kolku tolku nadez.

Cela prva i treta. Sega na kraj na 3/4 trenerot Casey mu vika na eden od igracite da go faulira Drummon,toj na Novak go faulirase krvnicki.

[DOUBLEPOST=1456873235][/DOUBLEPOST]Ако не се преигра Слован,само онај тикварот ме заеба...3 коша,прв шут тројка даде и толку

Ај бе таму играј си поарно фикс, чекај си ја цел меч, откако вака да те дупат на здрав памет, ова со границите незнам по која логика ги прат, алал да му е наместени се САМО ПРОТИВ типувачите 
,jas sigurno ne sum vo niv,iako nekogas iznenaduvam.