Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
80be9bf9591702f3528d429e6bcd985f.jpg

Koj dzaol me natera da go stavam toa 2-4, sega ke bev vo igra za solidna dobivka.

Sent from my LG-D850 using Tapatalk

7211142f3464db2ee80157065d8b52bb.jpg

Stromgotsed 1.75 i Fylde 1.9 koef imaa,namesto Tns i Real M,pa aj na posigurno ko demek,i eve gi [emoji35] .
1:0 od 8min,i taka si ostana.
1.45koef,nikad ne me zeznale koga i da sum gi pisal,pred 4 godini,petok bese,igraa za bodovi na domasen teren,gubea do 90min,za minuta ja svrteja,a togas glupite Helmond od 20min 1:1(3+ gi imav) ne si dadoa eden gol,iako 70+ dvapati svirna na 24futbal za gol,im go zapisa golot na Helmond,posle na gostite i go ponistija ..
[emoji35] [emoji35]
So Stromgotsed i Fylde bi imal 4300+dobivka .

"Кој сади тикви со Челзи,од глава му се кршат"-наравоучение кое никако да го запамтам,проклета екипа..Сам сум крив...:facepalm:
img098.jpg

Кој си бе ти Казнс да даваш 31 поен против Спарси? Кој си маме да ти ебам? Спарс, кои сте бе вие, нели ги лимитиравте најдобрите играчи на тимовите на минимум поени? Кој си ти Грег вампиро Брињон Поповиќ да го ставаш Дејвид Вест на Казнс?? Па јас ќе му играм со грб на Вест а не па Казнс, да ти ебам све у куќа што имаш. Бреј ама слатки пари ќе беа ова у пичку матер, сосема непланирано го играв тикетов, од тренинг ме вратија со кола и не платив автобус и на враќање викам ај 25 денари што ми останаа ќе ги уплатам на НБА. Ти ебам тоа бугито бугарско мртво у пичка, МРШ.
12788219_10208850257602554_982269044_n.jpg

db81fc1ad229f49f0a80687ecde3d8fc.jpg

Jas be ke prefrlev taa granica [emoji35] [emoji35]
So tolku sutevi,13 poena ko od sala ke si klajv !!
Kaj kur se zapustiv i nego go pisav [emoji35] [emoji35] .
Se si vleze vcera ko od sala,gagam 10 para,na glavniot tiket go pisuvam nego,a i od koga izleze info deka Lopez ne igra,si znaev deka nema da prefrli,pa i na 18.5 mu ja pokacija granicata [emoji35] [emoji35]
9500den za eden eban par na dva tiketa

Да бог да не се пласирате у ЛШ уште 50 години и пак да си го продавате клубскиот автобус.Да згаснете да бог да аматери... На Наполи му вадат нерешено у Неапол , а неможат на сасуоло... како бе не беше вечерен термин да си ја покријам .... и ондак то....
IMG_20160306_194454.jpg

Јоргенсен у уста да ти го набутам мора ли уште од десета минута црвен да добиеш ти ебем дибекот!!
DSC_0002.jpg

Ќе ме кошта Мидлтон за посрани два поени,а најкриво ќе ми биде поради глупите судии.Во контра два на еден,Џианис му дава топка и откако му ја даде му прават него фаул и судијата суди фаул,а Мидлтон даде кош.:facepalm::facepalm: Се ослободи од топката да ти ебам судиите,џабе им се илјада камери и триста телевизори.:popce: Коментаторите се чудеа на одлуката,ебате судиите.

Шутира 7/21 :tapp::tapp: 1/4 беше 4/10 ..За 42 минути и 53 секунди погодува само 7 шута.А сто пати влезе под кош и јадеше блокади како стока.Последниот шут беше бунар.

Ама секако,судиите ја оплескаа,копилиња гнасни!

Последно уредено:
Ваучерче лапнав..:icon_mrgr:
img104.jpg
img105.jpg

Да ти ебам и Зенит и се да ти ебам матер два типа по ред не можам 10239139 години да погодам у пичку матер ебати глупата работа, ццццццццццццццццц. Се убија од шанси бе, се убија и нормално 85та минута Хименез извади шут ала Роналдо се да ти ебам и на тебе. Минатиот пат Наполи од Вилереал прими гол од центаршут, сега овој Хименез гарант така во животот нема шутнато пичка му матер, така Бенфика да ја чекам дали ќе шутне, или ќе му ја поклони на голманот :tapp:

Не можам у курац, неспособен се осеќам 1.12 коеф. да погодам, ќе земам и јас ќе уплатам 50 денари на 1.02 чисто добитен да сум.

Еее ма паѓаат Левице кошарка од Словачка +11,5,а изгубија со 14. Слободни 15/25. Четири американции имаат,вкупно 9 поени дадоа.Кој од кој беа,бруки светски.

Кошице 29/38 слободни :shook:

А да си отидев директно в кладилница немаше да ги уплатам затоа што ги немаше во допуна.Барав таму низ допуните и најновата што ја имаа иштампано ги имаше таму.Го уплатив тикетот нецела минута пред да почнат ццц. Да ги бараш специјално нив и баш тие да те паднат.
Влезе Зенит ГГ(тие и кошарката последни ги чекав),а како што играа не ми се веруваше гол да падне.

Прво полувреме изгубеа ко стоки -19.Во 4/4 влегоа точно на граница со -11,ама џабе.Последните 4 минути Кошице поени даваа само од слободни. Гостиве тешки идиоти,губат ко стоки и прават намерно фаули.:busi:

5bwsq0.jpg

По по по, не е можно шо ми се дешава :mad::mad::mad:
Првото гол не падна 0:0 и второто само шо почна одма 51минута 1:0, па пичка му ќора по кузнај кој пат ова ми се дешава, првото ако нема гол, само шо ќе почнат одма даваат гол :mad:
И шо е најтрагично второто паднаа вкупно 4 гола, 3:1 завршо голеада имаше, а првото абер немаа, абе 4 пати гром да ви удри во авионот на следното гостување на двете екипи смедени едни, по по несреќа моја....

По по по, не е можно шо ми се дешава :mad::mad::mad:
Првото гол не падна 0:0 и второто само шо почна одма 51минута 1:0, па пичка му ќора по кузнај кој пат ова ми се дешава, првото ако нема гол, само шо ќе почнат одма даваат гол :mad:
И шо е најтрагично второто паднаа вкупно 4 гола, 3:1 завршо голеада имаше, а првото абер немаа, абе 4 пати гром да ви удри во авионот на следното гостување на двете екипи смедени едни, по по несреќа моја....

Не бе другар,проклета игра е гол прво гол второ...илјадници денари имам фрлено на овие глупости да му изнаебам све на тој што ја има измислено...коќе ми текни и мене ми се има случувано онака 3-4 гола да паднат прво полувреме и второто штама,како со катанец затворени голојте..и тоа многу пати за страшни суми да се мочам во глупата игра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom