Gi cekam rusite odbojka za dobivka -14.5..Se si bese vo najdobar red,tret set 22-17 vodea i servis Finska a trebase da go osvojat setot so minimum 4 poeni.
Kopileto trener Alekno go stava Ilynikh bas na toj rezultat,ko bozem da oseti atmosfera,mislis nekoj 17 godisen talent e.Go zameni Sivozhelez koj denes bese maestralen.Bas poradi nego izgubija dva poeni sve da mu ebam.Nezagrean igrac stava pred finisot.Sve v picka da mu ebam.
Ko za beljata,na rotacija za serviranje dojde eden brko Finec koj denes polude i imase okolu 10 asa i uste kojznae kolku bombi otservira.
Na 23-19 toj servirase i od tri poeni sto gi zedoa po red,dva asa otservira.Drugiot poen Mikhaylov(koj denes skoro i da ne zgresi) im go podari ,iako imase namera da prefrli a toj ja lupna 10 metri vo aut.Tri lesni prodadeni poeni.
Prvite dva seta rusite na kraj na setot ja pravea razlikata,vo tretiot ja izgubija.
За Португалија си викам ГГ, ја пишувам, викам ај Кикица нема да игра ке се заебаваат овие ке ја стаам 1Х не им е битно, они победија...нека идат у кур.
Дали е реално ова...Малешевиќ имаше 6 поени и тренерот на Цибона направи техничка и овој го изведе слободното, после тоа на 1 минута до крај на решен натпревар дебиливе му направија 2 фаула и овој изведе 4 слободни и даде 11....
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.