Me pagaat Baern za posran eden kos!Kopilinjata sto napravija na kraj,abe cisto mozes da poludis.
2 minuti do kraj,mi trebaat samo 3 kosa.Imaat napad i ja dodade vo aut kopileto Gavel.Nareden napad eden kopuk 18 godisen si napravi roling pod kos i cist zicer imase,ama ja izgubi topkata.Sleden napad promasuva trojka Gavel na minuta do kraj,od cista pozicija.
30 sekundi do kraj,gubat gostite 8-9 ili kolku razlika bese,pravat namerno faul i pak Gavel na linija.Dudukot prvoto go promasi,vtoroto go dade.Davaat gostite brzo kos,I pak pravat faul.Sega nad Thomspon krilniot centar.Ovoj obratno,prvoto go dade a vtoroto go promasi za da te iznervira v kraj.Pak tie davaat nabrzina kos i imaa Baern nekoj 10-12 sekundi.Ovie im igraat epten jak presing,pomisliv deka pak ke pravat faul ama nisto.Site bea izlezeni ponadvor,ama Gavel mesto da mu ja dade na centarot vo reket koj imase otvoren pat kon kosot,toj ja izvadi na trojka a tie presekoa i vo aut.Imase uste 1.8 sek i normalno si ja tropkaa topkata bezveze.Znaci da ne ja presecese ke sutirase igracot od Baern.
I za kraj,gi igram Baern 91.5 od sabajle,a pokasno go odigrav ovoj tiket kade sto granicata bese pokacena t.e 92.5.Ova veke tret pat mi se slucuva vo kratok period.Pred toa Mzt so Igokea i edni poljaci.Znaci kako da osekaat kladilnicive,kakvi statisticari imaat mameto nivno.
A sutot na Baern za eden im bese 12/21.

Djedovic 0/1,Gavel 1/2,Thompson 2/3(poslednoto) itn a Rivers 1/4.Budalata plejmejker e,a sutira ocajno slobodni.Na kraj od natprevarot imase 22 kosa.
Koga ke mi tekne deka i posledna cetvrtina dadoa 20 kosa,a vo ostanatite 29,21,22..Vakov splet na okolnosti ednas na 100 godini se slucuva.