Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Си играм фино лепо Мзт 74,5+ во бетсити..Кога гледам на тикетот 75,5..ај си викам нема везе.Завршува натпреварот и МЗТ даваат точно 75.
На 73-68 Љубичиќ промаши 2 слободни и тие беа единствените две промашени слободни фрлања:tapp::popce:.На крај имаа 6/8.

Pozz da se znae koj e najgolem muvlar nema spas za mene,sto i da izigram djabeПрегледај го приврзокот 130798
Не да се правам нешто паметен, чисто да се надоврзам. Лани ги бркав Фенер да тепаат кај Пинар во 1/2 финалната серија. И на двете утакмици ги прегазија и ги тепаа 3-1 и реално од тоа што го видов може да ти кажам дека нема никад да изиграм против Пинар кога играат дома. Фудбалска атмосфера има, како во котел е, како на Бока Јуниорс навивачите да дошле на кошаркарски терен. Дефинитивно еден од најтешките терени за играње.

Не да се правам нешто паметен, чисто да се надоврзам. Лани ги бркав Фенер да тепаат кај Пинар во 1/2 финалната серија. И на двете утакмици ги прегазија и ги тепаа 3-1 и реално од тоа што го видов може да ти кажам дека нема никад да изиграм против Пинар кога играат дома. Фудбалска атмосфера има, како во котел е, како на Бока Јуниорс навивачите да дошле на кошаркарски терен. Дефинитивно еден од најтешките терени за играње.
Не бе нема веза си кажуваш мислење,инаку богами каква атмосфера имаат,појака и од Фенер и Галата.Јбг се мислев,знам дека составот не им е истиот,ама ете,понекоаш почнуам да веруам у она од Џони,дека кошарката е проклет спорт:D,ако не иде шут си наебал,ко Барса денеска.Инаку дај сеа кажи за утре,се мислам да ги опнам,реал 2,и Пао 2.Знам сигурни се ко Барса што беше:pos:[DOUBLEPOST=1444941068][/DOUBLEPOST]Знам порано Химки и Кубан беа незгодни екипи,ама мислам дека сега не си ни од далеку,ко што беа.

b27f3bce1c486eae5e97806ed5006162.jpg

Не ја играм ЦЗ, ја играм Каролина, од жени фајде нема, нек се гони у курац. :D

142e98f3785e56a418fe7576dabeab92.jpg

So ubo gi pisav ednaska -12.5 H1 Pinar po istiot koef.,pa gi prepraviv vo +,tie golem minus vlegoa,katastrofalen natprevar,salata ecese od domasnata publika,tipicni turski fanatici.

На тоа копилето Мане што излага сам со голман и проба да лобува од 25 метра на му ја **** мајката, што ради такви се паѓа на тикет во 93та минута!!! :boksix:

Фала што ме сослушавте :ROFLMAO:

6855026c3ecfd1483e78dd334106b4d5.jpg

Krvta da vi ja ebam ..ne e prv pat da me padnite ovaa godina .i toa za eden eban gol,a i Levante trupcite sto se promasija ..

4cb824042e576e3901d7cce0c1cf2621.jpg

Kolku mi e milo sto im go zbrcaa u posledna minuta na invaldive .barem da ne si zimaat 3 boda,im ibam gnasite.
More vakvi ekipi treba da gi polnat od prvo pol.,ne da si izigraat k.rtasak !!!

img026.jpg
Абе ајде и онај судијата,со рака гол им призна на Хановер..:mad:
15 меча немаше пораз Келн дома,јас еднаш ги изиграв и ете ги...:bravobe:
Се мислев помеѓу Штутгарт и Келн и на крај ме изнервираа со коеф,сите порази на Штутгарт дома,дале 1.80 за 1,а играат против 4иот на табела,и ги пишав Келн,и ме решија......:ban:
Абе ајде ебете се таму гнасни Шваби,да ти ебам лигата ненормалална..:kuracc:

12170239_10207268557542489_962906937_n.jpg

Значи кога ке ми текне скапанициве колку пари ми имаат земено во животов ми се плаче :place: Не е можно на 20 секунди пред крај со играч повеќе да примиш гол. А уште по трагично имаа уште 15 секунди да направат акција, а они не ни тргнаа од центар. АБЕ УМРЕТЕ СИТЕ ДО ЕДЕН!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom