Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
два дена по ред ме паѓа утакмица второ поголемо од прво а на двете резултат на полувреме 0-0
--- надополнето: 24 септември 2013 во 22:42 ---
Си одам фино лепо у кладилница, Барса Сити Челзи Атлетико Мадрид да тепат со по 2 дадени голови, и у последен момент ме паѓа на ум оти Сити и Атлетико Мадрид се ризични екипи, и онака фино лепо ги прецртувам, ги додавам Јанг Бојс 2+ (цела утакмица, 1.2 коеф)

Гомна да јадам, гомна да јадам, гомна да јадам.

друже извини не си ти крив, јас ја чекав второ поголемо од прво затоа не падна гол таму

два дена по ред ме паѓа утакмица второ поголемо од прво а на двете резултат на полувреме 0-0
--- надополнето: 24 септември 2013 во 22:42 ---

друже извини не си ти крив, јас ја чекав второ поголемо од прво затоа не падна гол таму

Некни паднав на Матерсбург, и си реков швајцарци и австријци не пишам веќе, и ете шо бидна. Ќе си ја покриев Атлетико Мадрид во живо на 2:0, и ќе си броев парички
--- надополнето: 24 септември 2013 во 22:50 ---
Еве на друго ливче ја чекам Атлетико М. 1 & 2-3 гола да си вратам пола уплата, и на полувреме е 2:1, вкупно 3 шутеви во рамки на голот, 3 гола. Ст Гален од 3423434 шутеви 0 голови

Дозволено е да се пцуе и колне овде?

Наполи да ви ги ебам сите жени во пичка, белци да сте црно дете да ви се роди, бел ден да не видите утре, да завршите надвор од првите 3 места во Италија, да испаднете од ЛШ групи сите натпревари до крај таму да ги загубите, се што посакувате да го однесе ветрот.

Доволно беше?

Наполи да ви ги ебам сите жени во пичка, белци да сте црно дете да ви се роди, бел ден да не видите утре, да завршите надвор од првите 3 места во Италија, да испаднете од ЛШ групи сите натпревари до крај таму да ги загубите, се што посакувате да го однесе ветрот.

Доволно беше?

181744900-neymar-of-fc-barcelona-with-his-son-davi-gettyimages.jpg

poleka bez takvi kletvi eve go rezultatot od kolnenje :D

Доволно беше?

Немој бе брат, ќе изгуби Серија А доста бодови, ќе ги престигнат и Португалците. :pos:

Мртвите да им ги ебам на Травник, примија гол во последниот напад...

Цска да умрете од долга и тешка болест,на чело со тоа дебелото на клупата.

Тикет 2:
Руни да даде гол
Ројс да даде гол
Жонас да даде гол
Кавани да даде гол
Мичу да даде гол

Тикет 3:
Саутемптон - 1 и Т1
Фулам - 2-3 гола
Свонси - 1Х
Соседад - 2-3 гола
Херта - ГГ
Шалке - ГГ
Лестер - 1
Го имам осетот, ама ја немам среќата. А Мичу да дадеше гол за 2:2 на крајот ќе си лапнев 2600. :)

Дебилсен и неговата ретардирана и неспособна дружина :tapp:

а убаво го избегнав Јунајтед..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom