Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Па да му ебам матер, ете зашто!! :@:@:@DSC_0025.jpg

DSC_0027.jpg

DSC_0028.jpg

DSC_0029.jpg

DSC_0030.jpg
Ова последното најмногу ме заболе :(

"Добра" серија ме зареди

efoqk3.jpg

Матерсбург се женско шо имате у фамилија да ви ебам, на кур да ми умре, аир да не видите, сида и шуга да фатите мајмуни едни. Се по список да ви ебам

Матерсбург се женско шо имате у фамилија да ви ебам, на кур да ми умре, аир да не видите, сида и шуга да фатите мајмуни едни. Се по список да ви ебам
Тепа Матесбург, што го играше ти ?

Тепа Матесбург, што го играше ти ?

3+.
Не ми е криво шо заврши 2:0, туку уште кога останаа со играч повеќе, во 60та минута, престанаа да играат и се маваа ко малоумни по теренот, само ќотек јадеа од противникот.

Шо е најлошо ги додадов последни на листот, 5ти, малку ми беше 5 и кусур коеф сакав да го направам 8.

untitled.JPG
:facepalm:

Гродиг - Инсбрук ги имав 2ка, 0-2 и 1-3 беше за во 86та Гродиг израмни на 3-3 :tapp:

Каљари бе не e некој тикет, ама сите големи коефициенти со 2 евра за 80 само они да зафркнат..кога се направи 2-1 помислив ова е чудо вака да се направи утакмица и одма 2-2 очекувано :)

Оваа сезона ме покоси некоја црна серија.Што е најтрагично губам се за по еден гол.Некој опасно ме има урочено.Денес најново Андерлехт гг3+.По 3 и кусур дадени голови им е просек денес ништо.Да не спомнувам дека во средата ме заебаа Челзи 1х.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom