Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
fucking bastards holand u 42 minuta avtogol ti ebam drvata :facepalm:

Attachments

• nee.jpg
    nee.jpg
    61,4 KB · Прегледи: 33
pSeLtO3.jpg

најискрено друже да те прашам нешто, како може да играш 2 и 3+ со 1.38 коеф, јас навивам за барселона па во цела сезона дали ке ги играм 3-4 пати, во 90% на нивните натпревари коеф е смешен за да си кинеш живци, посебно вака 2 и 3+ за 1.38 коеф па дај бе

најискрено друже да те прашам нешто, како може да играш 2 и 3+ со 1.38 коеф, јас навивам за барселона па во цела сезона дали ке ги играм 3-4 пати, во 90% на нивните натпревари коеф е смешен за да си кинеш живци, посебно вака 2 и 3+ за 1.38 коеф па дај бе

Мислев ќе поминва возот, 6-7 гола дека ќе чукнат.

добро тоа е се во ред само сакам да ти кажам дека нема вредност(value) во коефициентот, не вреди живци да кинеш

То е то, денес со ливчината за пратење ќе бараме добивка :)

Удинезе, Лацио, Стоук да ви ебам матер
--- надополнето: 29 септември 2013 во 17:26 ---
Удинезе, Лацио, Стоук да ви ебам матер

Вердер копилиња , поглупа екипа немам видено , толку дане се замараш со играње ,тоа е чудо ..

2:0, 3:2 и да не можеш да издржиш дома против екпа шо сеуште нема победа ...

Монако све да ви ебам по список да ви изнаебам, утрешен да не го дочекате бе умрени едни најумрени. Од АНЖИ ДА ВЕ СНАЈДИ ИСТОТО МАТЕР ВИ ЕБАМ ВАША ДА ПРОПАДНИТЕ!!

Хас, сестрата глупа да ти ја ебам во уста... 4-1 у тај брејк, и 3 сет топки... коњ...

Хас, сестрата глупа да ти ја ебам во уста... 4-1 у тај брејк, и 3 сет топки... коњ...
и од мене исто, ова е едно 10 пат да ми се случува во тај брејк тенисерот кој го имам ставено да тепа да има 3-4 врзани сет топки да не го добие сетот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom