Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се плаче ми се корне жими све.Абе Фиорентина ми ги зедовте парите од џеб,еее ова е тоа ко не иде не иде,све ти е џабе.Очигледно најарно ќе ми биде да се откажем,или барем да намалим,едно листе по 20 денари,и чао,ни нервоза ни ништо.

Ми се плаче ми се корне жими све.Абе Фиорентина ми ги зедовте парите од џеб,еее ова е тоа ко не иде не иде,све ти е џабе.Очигледно најарно ќе ми биде да се откажем,или барем да намалим,едно листе по 20 денари,и чао,ни нервоза ни ништо.

Шо побрзо го направиш ова, тоа поарно. Јас донесов таква одлука и сега си играм само со 20-30 ден. и за мерак ми е. Играм потешки типови, на големи коеф и за малку на 2-3 пати бев многу блиску до добивки од 1300-1500 ден. Поарно така, а и кефот е поголем ако фатиш, отколку да се тресам за влогови од 200, 300, 500 ден за добивка од 1000...не ја бива. Нема пара во ова, само нервози за џабе. Играј само за забава, ако фатиш нешто ќе ти биде уште послатко. Ако не фаќаш нема барем илјадници денари да си зијан. Па за 1000 ден има да играм 50 ливчиња во рок од 2 месеци, ваљда едно ќе се трефни да влези со 1500-2000 добивка и пак ќе бидам на ќар. ;) Во неделата 3 ракомети од 5-те во Германија завршија нерешено?!?! Ете ти најубав пример дека дојде скоро невозможно да се фати. Не можеш некоја константност да фатиш и да речиш еве сега овој месец сум пример 3000+. Тие што се фалат во темата добивки, да стварно има ливчиња со добивки од 3000, 5000, 10 000 ден. ама нека кажат колку досега оваа сезона или цела година имаат фрлено а ги изгубиле.

Шо побрзо го направиш ова, тоа поарно. Јас донесов таква одлука и сега си играм само со 20-30 ден. и за мерак ми е. Играм потешки типови, на големи коеф и за малку на 2-3 пати бев многу блиску до добивки од 1300-1500 ден. Поарно така, а и кефот е поголем ако фатиш, отколку да се тресам за влогови од 200, 300, 500 ден за добивка од 1000...не ја бива. Нема пара во ова, само нервози за џабе. Играј само за забава, ако фатиш нешто ќе ти биде уште послатко. Ако не фаќаш нема барем илјадници денари да си зијан. Па за 1000 ден има да играм 50 ливчиња во рок од 2 месеци, ваљда едно ќе се трефни да влези со 1500-2000 добивка и пак ќе бидам на ќар. ;) Во неделата 3 ракомети од 5-те во Германија завршија нерешено?!?! Ете ти најубав пример дека дојде скоро невозможно да се фати. Не можеш некоја константност да фатиш и да речиш еве сега овој месец сум пример 3000+. Тие што се фалат во темата добивки, да стварно има ливчиња со добивки од 3000, 5000, 10 000 ден. ама нека кажат колку досега оваа сезона или цела година имаат фрлено а ги изгубиле.
Тоа е е тоа,џабе ти е све ко не иде не иде,ете ко вчера напраев 10 коефицент,лупнав солидна пара и ме изгоре Фиорентина.Исто ко пред тоа све така си играм,еднаш фати малку и после горење.Сеа иам уште една 1000ка,што ми е тргната за играње.ќе напраем со неа некој комбинации викендов,и ако не биде ништо поголемо праем една поголема пауза.Се видело моето ,а и реално ко што викаш ти,нема ќар од коцка.

последниве 2 недели, на коцкарски план, се едни од најлошите...

Јас сакам да се пожалам за затворањето на темата за сопкастот :D

последниве 2 недели, на коцкарски план, се едни од најлошите...

Се мислев утре дали да ве играм пошто добар коеф. ми се виде за Х2 ако ништо друго ама штом ти се жалиш за коцкава дефинитивно не ризикувам утре :D

1380060_10151732932244069_263735440_n.jpg

Тоа е :(

Наполи ни гг, ни гг3+, ни 3+, ни 2-3 2 полувреме, ни гг1, ни гг2, ни ништо.

Кај ве најдов кај се запустив, касно дознав дека не игра Игуаин инаку ќе бев преку 300 евра ќар верувајте

Јунајтед - ГГ
Леверкузен 1 и 3+
Реал 1 и 3+
Сити ГГ3+
ЈУВЕ 1

А не планирав да ги играм, ама ги видов на супер тип 1,40 имаат и викам ајде. :facepalm:

Млад ке си умру...

ПСЖ-Бенфика GG за 6600, Б,Минхен го пуштам да даде уште еден гол, Милер на празен гол ја акна у статива, Андерлехт GG, пенал промашија...

Манчестер Јунајтед дрва еј неможат да ги победат Шахтиор, кој се тие бе до завчера играа во бедната Украина еј

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom