Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе се обесам, на едно ливче Зимоњич/Бенето ме ебаа за 5000, на другото Фенер т1 2+ за 2500, па фер ли е бе?? Вчера една за 3200, Раонич кретенот кој испушти водство од 4-1 у тај брејкот, завчера Монтањес за 3100, минус 18.5 го имав, водеше 6-3 и 4-2 и на крај мораше у тај брејк да тепа. Преку кур, све за една, ми склизнаа 200 евра од рака во последниве два три дена...

DSC00139.jpg

Жените да им ги ебам на сите, идиоти помаранџести, ебан гол не можеа да дадат у ебено полуфинале, а примија 4! Двапати чисти зиѕери промашија! А класика, последна утакмица, 5 мин се мислев која да ставам уште и оваа ја залепив. :tapp:

eden goll 45 minuti da ne mu dades na takov Totenhem :(IMG_2960[1].JPG

* убав калашот да не даваш за поклон ваков.....

Screenshot_1.png

на секое пуштање ливче мора да се најди некој заебант........добро бе ако ме чита Ксметот кај е скриен има да го УДАВАМ КО ЌЕ ГО ФАТАМ :mad:

IMG_20130508_234817.jpg

ps 2, k 2, +18.5, x-x ... a se mislev samo x plus real gg3+

Ги фаќам Реал, Интер, Удинезе и Челзи ГГ3+ сите и ме паѓа Алба Берлин 1 хен кошарка...дома си изгубија, а дури и паѓаше коеф за 1, демек фаворити, тим од евролига...:tapp:

Ги фаќам Реал, Интер, Удинезе и Челзи ГГ3+ сите и ме паѓа Алба Берлин 1 хен кошарка...дома си изгубија, а дури и паѓаше коеф за 1, демек фаворити, тим од евролига...:tapp:
Баерн се подобра екипа од Алба Берлин.Можно е да ја освојат лигата,имаат јаки играчи.

Како можеше вчера не знам Челзи да ја имам 1 + прво и 2+ второ,тоа обратно излезе,1 ебан гол ми требаше за добивка ...на друго умрените Сампдорија проклети да се 1 гол требаше да дадат у курац ,2 пати статива погодија ,Катанија имаше 1 шут во гол и го погоди...нека пукнат,како ми тргна уште овие да влезеа...

Како не ве отепаа нозете и рацете да ви ги искршеа посебно на мојсоски мамицата да ви ја ебам 3 разлика водите и 3 пенали со ред промаршуват!

Како не ве отепаа нозете и рацете да ви ги искршеа посебно на мојсоски мамицата да ви ја ебам 3 разлика водите и 3 пенали со ред промаршуват!
Барем Мојсо, Митревски и Ракчевич не заслужија да ги плукаш. Плукај ги другите дека не играја како шо знат ;)

Барем Мојсо, Митревски и Ракчевич не заслужија да ги плукаш. Плукај ги другите дека не играја како шо знат ;)
Абе на сите промаршувања пенали мојсоски и ова последново не знам шо да речам . Сепак тим со пари не се прави , џабе им е кога овие другиве играат со срце !

од 10 утакмици само Базел вчера :tapp: и тоа двознак и тоа 87-ма ...опасни местачи, маме им ебам, со кој памет ги играм не знам...
а ја имав Ботев и у Спортлајф ми викаат оваа почната е не може а тоа Литекс беше поместена понапред у 2, Ботев си играа у 4 како шо требаше...и си ја сменив со Аустрија В. X2 и овие од Полска втора шо се први, и Ботев не искочи (0-0) овие две си искочија, ама џабе...

Рома бе дебили , ебате екипата глупа .. а се мислев меѓу нив и Сасуло .. И јас морон , стај си ја Сасуло ист коеф , ем многу офанзивна екипа , ем Канту не е старата екипа од пред 2 сезони .. Коа сум глуп ..

Ја чекам уште Монпеље - ПСЖ ракомет 2ка
6 минути до крај, 3 гола разлика води ПСЖ, напад за нив и играч повеќе
И КОПЉАР КРЕТЕНОТ УСТАШКИ ПРОМАШУВА ОД 6 МЕТРИ, ГО ПОГОДИ ГОЛМАНОТ В ГЛА и одма после контра гол
Наредни 2 напади ЖИВА МУ ЈА ФАТИ ТОПКАТА, абе ХАНСЕН го имаш во екипата а КОПЉАР КРЕТЕНОТ 3 последни напади ја решава утакмицата КРВ ДА СЕРЕ
И нормално на 10 на секунди до крај 24-25 за ПСШ и фино лепо си даде гол Монпеље и си заврши 25-25 и јас шести ден по ред паѓам на една утакмица
АБЕ МАМИЦАТА ДА ИМ ЈА ЕБАМ НА СИТЕ, И НА КЛАДИЛНИЦИ И НА КОПЉАР И ТОЈ ШТО МЕ ПРОКОЛНАЛ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom