Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Гронинген,сите пари до денар за лекови да ги дадете ,маме ви ебам местачко,1500 шута ниеден гол,ГГ3+ само они!!!!!

Витесе :mad::mad:
Се да ви ебам скапани едни, шо кур ве натера да му ја пуштите на Венло, шо ќе му е нив ко сигурно ќе играат плеј аут!!!
Скапани едни ејјј 1.20 коефициент !!! :facepalm:

Добро бре да му ебам кладилниците како може вардар - металург жени на вардар 1.25 на металург 3 коеф а јас будала ги видов по коефициент и ајде 1 хендикеп ги пуштив со 4+ да тепаат тие отепани гол не можат да дает да му ебам ракометарките тие ќе играле во лига на шампиони в година а не можат еден гол да дает 5 разлика губат за 12 мин игра !

Копилиња, марш у 3-та лига !!! :гомце:
DSCF3065.JPG
Риед со играч повеќе од 40-та минута, не им даде гол на умрениве !! :facepalm:
DSCF3066.JPG

954508_10201232618322599_1606036743_n.jpg

Шта речи?Коме?

Зенит серковци на едно само вие ме зезнавте, а на друго што да кажам, Пелистер не ви е место у прва лига.

Слепецот од Атлетико си даде Автогол... До кога бе?

42538665.jpg

Ок. Ја Чекам посраната Звезда да дадат над 84.5 , и им фалеа 28 поени во последна четвртина и скоро бев откажан , но некако почнаа да погодуваат. Следна на бет365 во живо промена на резултат , и на 45 секунди до крај звезда стигнува до 85 коша . после минута-две ги препишуваат тие два поени на домаќинот , и после 10 секунди завршува мечот. МА ДА ГО СМУКАТЕ И ЗВЕЗДА И БЕТ365 ЌОРИТЕ ГОМНАРИ !

Реал за 4200.Дежаву им се случи.:(

Адемар ме дупи за 4 К ...нерешено ми завршува ракомет:sick: ...twice in a roll Металург педерите во четвртокот и овие сега...
Така и ми треба,си имав ливче со фудбали напраено,поголеми коефициенти,ама јас паметениот си викам трк до Спортлајф таму ја има Адемар да ја врзам со петочните утакмици,и ме поздрави..од пусти страв не ги пишав Баерн и Базел,се залетав во овие кретените....
Ќе си бев добитен......
Вчера ја чекаме со другари Хајдук 1 за 7 К...,дрвата пенал промашуваат и нерешено завршува...
Денес ја чекам Сосиедад 1 за 5 К,ако не излези и оваа нека си ебат мајката....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom