- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
На последни 3 лифчиња ме бутка по една утакмица...денес жабариве неспособни ме срушија.Пред 2 месеци ми играат финале на ЕП,а сега едни мочани татари не можат да победат умрените.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Копер бе зар не можевте да изгубите со помалку од 5?!?!??!Нема пара во ова луѓеее немаа...џабе се нервираме. Тие шо им е пишано, шо си имаат среќа невидена си играат дублчиња, ќе се зафатат со пари и после им е полесно. Ние со по 20, 30, 100 ден. само се лажиме, извор на пари сме за кладилниците....јас сериозно размилсувам да се откажам од овој порок
![]()
Колку пати см пробал џабе пак ко ке поминам од тука нешто ме влечит да влезам златна зима да дојт ако ништо друго од снег и студ нема да појдам до кладилница инаку онлајн колку имам горено од 0 напрајв 200 евра за да паднам на 50 депозитирав уште 20 и сега сум на тие мојте 20 евра онлајн е добро ама како се гори УПМ ако ти е мрза да појш до кладилница не ојш ама овде ако го внесеш Јузерот и Пасвордот и гототво обавезно бегаат паритеКопер бе зар не можевте да изгубите со помалку од 5?!?!??!Нема пара во ова луѓеее немаа...џабе се нервираме. Тие шо им е пишано, шо си имаат среќа невидена си играат дублчиња, ќе се зафатат со пари и после им е полесно. Ние со по 20, 30, 100 ден. само се лажиме, извор на пари сме за кладилниците....јас сериозно размилсувам да се откажам од овој порок
![]()