Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
виде некој како прослави Јордан за победата против Австралија?.. со ОГНОМЕТ на крај на натпреварот :pos:... не знам дали да се смеам или да плачам

Уругвај бе уругвај :facepalm::facepalm::facepalm: телиња едни матер да ви ебам да не можете дома да победите со Еквадор ццц.

Уругвај бе уругвај :facepalm::facepalm::facepalm: телиња едни матер да ви ебам да не можете дома да победите со Еквадор ццц.

Све по список да им ебам , сите колена по ред мамичето нивно, на две ливчиња ме заебаа само они , ја па сигурен кавани , суарез и форлан ќе ги растурат они 1-1 ....дрвоно кавани па во последна минута добива топка од страна и форлан и суарез сами пред гол , тој шутира и промашува , кретен невиден еј , да скрши нога да даде господ.... цццц 20 ливчиња по ред се по една ме заебува

Коњ да ги ебе овие умрените од С.Ирска да не може да ја тепаат маалската екипа на Луксембург...нека се закопаат живи под итно:mad:
А и ова енглезиве колку очајни станаа немогуќе ејјјј, какви дупиња се тоа страшна работа :facepalm:

Зарем е можно Ксерез од Шпанија дома од Лас Палмас да изгуби???со играч поевќе цели 60 минути да неможат да израмнат а јас 1X ја чекам на 1.28 коефициент...дали е она можно господе боже

Зарем е можно Ксерез од Шпанија дома од Лас Палмас да изгуби???со играч поевќе цели 60 минути да неможат да израмнат а јас 1X ја чекам на 1.28 коефициент...дали е она можно господе боже
Леле глупав.. тикет направив реков ќе го уплатам со 30 ден изненадувања од овие шпанциве Лас Палмас 2 , Сантандер 2 и Виљареал 2 .. и не го уплатив мака ми беше да одам уште ако остане виљареал онака ке попиздам .
едит ете ги 0-2 .. еднаш се решавам да не играм на фаворити и не уплаќам тикет ќе влезат утакмиците што дека вчера беа фаворити Уругвај кога дрва дрвосани беа ццц.

Ne znam kolku dobro se gleda ne mi e za parite tuku mi e za to so 1nedela ja mislev da ja izigram singl 7+ i ja vrzav so slepcive Monako uplateno za 50den
64e19ed03be54acd95379d3.png
123.gif

^
Зошто бе утакмици со толку големи коефициенти ги врзувате со други никогаш нема да сфатам...
Освен ако не ти даваат сингл да ја уплатиш, а во Спортлајф на 98% од утакмиците даваат, поарно стави 100ка, отколку овака.

^
Зошто бе утакмици со толку големи коефициенти ги врзувате со други никогаш нема да сфатам...
Освен ако не ти даваат сингл да ја уплатиш, а во Спортлајф на 98% од утакмиците даваат, поарно стави 100ка, отколку овака.
E зошто де.Од глупотилак од ништо друго не дека сум минус или не фатив ама за ова ми е криво

Augsburg i Volwsburg da dade gospod da ispadnite vo vtora liga...2+ gi cekam za 1000...ne bre brate pojma da se nemalo od fudbal...dremat i ednite i drugite....uzas!!!!!!!!

Штутгарт пичка ви матерна, како можи бе ко мува на лајно да ги гаѓам утакмициве. Вчера Волфсбург 0-0 денес и оваа 0-0...3 кола 3 порази без даден гол да ти ебам екипата да ти ебам Уффффффффффффф како се нервирам еј :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom