Поплаки

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
На последни 3 лифчиња ме бутка по една утакмица...денес жабариве неспособни ме срушија.Пред 2 месеци ми играат финале на ЕП,а сега едни мочани татари не можат да победат умрените.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669

За
3,894.00

За
7,382.00

За
8,032.00

Јбг жабари грозни, барем денес сум во + 1500денари...

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Коста Рика - Мексико 3+ , од 52ра 0-2 и толку.. стативи , поништени голови... нече и нече . за убава пара... :(

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Не промашив ама ми идеше мадево да си го каснам
Ирците во 85 имаа 20 и кусур коеф за 2 и сакав да стам 1 евро го стадов и само да го потврдам и го повлеков :mad::mad::mad: а која лесна пара ке ја земев

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
ЦЦЦ кој малер сум бе .. вчера младите наши местачи ме заебаја денес од сабајле Германкине , на ливчето металург 1хен сега ги чекам Баер Минхен II ама овие никако да дадат гол !! ти ебам среќата се оддадов од пари никако да земам !

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Унгур да ти ебам цел пичурник од мајкати од кај шо си пуштен смрден еден куп меч топки ги пропушти :mad:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Унгур идиотче.

водеше 5-3 и сервис за меч имаше

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.878
Поени од реакции
6.936
Копер бе зар не можевте да изгубите со помалку од 5?!?!??! :tapp: Нема пара во ова луѓеее немаа...џабе се нервираме. Тие шо им е пишано, шо си имаат среќа невидена си играат дублчиња, ќе се зафатат со пари и после им е полесно. Ние со по 20, 30, 100 ден. само се лажиме, извор на пари сме за кладилниците....јас сериозно размилсувам да се откажам од овој порок :facepalm:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Копер бе зар не можевте да изгубите со помалку од 5?!?!??! :tapp: Нема пара во ова луѓеее немаа...џабе се нервираме. Тие шо им е пишано, шо си имаат среќа невидена си играат дублчиња, ќе се зафатат со пари и после им е полесно. Ние со по 20, 30, 100 ден. само се лажиме, извор на пари сме за кладилниците....јас сериозно размилсувам да се откажам од овој порок :facepalm:
најубо сине ама некако од внатре ме влечи да изиграм..подосвеста сама ми иди ако имам и малце пари ќе отворам rezultati.com за да видам што има и што нема..а кога ќе видиш колку си во зијан статистички тогаш најубо да се откажи човек..не се издржва вака ем нерви си губиш ем буџетот си го црпиш

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Колку пати см пробал џабе пак ко ке поминам од тука нешто ме влечит да влезам златна зима да дојт ако ништо друго од снег и студ нема да појдам до кладилница инаку онлајн колку имам горено од 0 напрајв 200 евра за да паднам на 50 депозитирав уште 20 и сега сум на тие мојте 20 евра онлајн е добро ама како се гори УПМ ако ти е мрза да појш до кладилница не ојш ама овде ако го внесеш Јузерот и Пасвордот и гототво обавезно бегаат парите

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
Од 10 утакмици само Англичаниве :mad: пу Шрек да ве ебе на сите у газот

Четврто ливче по ред само една ме ебе :tapp:

F

FuckYouAll

Гостин
Ебати жабарите, 4 гола неможет да им дает на аматерине, а се мислев измеѓу нив и Црна Гора за 4 +, и накрај ги пишав Италија и само тие ме заебаја.:cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom