- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
На последни 3 лифчиња ме бутка по една утакмица...денес жабариве неспособни ме срушија.Пред 2 месеци ми играат финале на ЕП,а сега едни мочани татари не можат да победат умрените.
најубо сине ама некако од внатре ме влечи да изиграм..подосвеста сама ми иди ако имам и малце пари ќе отворам rezultati.com за да видам што има и што нема..а кога ќе видиш колку си во зијан статистички тогаш најубо да се откажи човек..не се издржва вака ем нерви си губиш ем буџетот си го црпишКопер бе зар не можевте да изгубите со помалку од 5?!?!??! Нема пара во ова луѓеее немаа...џабе се нервираме. Тие шо им е пишано, шо си имаат среќа невидена си играат дублчиња, ќе се зафатат со пари и после им е полесно. Ние со по 20, 30, 100 ден. само се лажиме, извор на пари сме за кладилниците....јас сериозно размилсувам да се откажам од овој порок
Колку пати см пробал џабе пак ко ке поминам од тука нешто ме влечит да влезам златна зима да дојт ако ништо друго од снег и студ нема да појдам до кладилница инаку онлајн колку имам горено од 0 напрајв 200 евра за да паднам на 50 депозитирав уште 20 и сега сум на тие мојте 20 евра онлајн е добро ама како се гори УПМ ако ти е мрза да појш до кладилница не ојш ама овде ако го внесеш Јузерот и Пасвордот и гототво обавезно бегаат паритеКопер бе зар не можевте да изгубите со помалку од 5?!?!??! Нема пара во ова луѓеее немаа...џабе се нервираме. Тие шо им е пишано, шо си имаат среќа невидена си играат дублчиња, ќе се зафатат со пари и после им е полесно. Ние со по 20, 30, 100 ден. само се лажиме, извор на пари сме за кладилниците....јас сериозно размилсувам да се откажам од овој порок