Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ма го играв по иницијатива на еден другар има утре да го стрелам + не ни знаев пред тоа како изиграле пред овој мечА шо к*ров ми го игравте Интер, ко таму победи со 1-0 ? Ова беше печена за X или јас како шо изиграв GG, ама ме зафркна Херкулес. За среќа, фатив на друго ливче.![]()
Партизан-Воводина 0-2 гола ја имав.....
Ме падна за 7500 денари....:nesvest:
Си реков тврда утакмица ќе биди....Војводина има силна одбрана...па најлогично ми беше на голови....:kesa:
А сите утакмици на конечен излегоа....милина....:nesvest:
Какви само ГЛУПИ голови паднаа.....
Упм......:shok:
Првиот гол,одбиена топка од статива,случајно го погоди во нога Теиго....вториот гол не го видов....Третиот гол...ПЕНАЛ...:nesvest:
Го направи нашиот Даниел Мојсов...Пушти нога при трк на Теиго пред пеналтикот....
Па шо пушташ нога слепец еден кога нема кај да оди...голманот ќе стигнеше пред Теиго....
Се бунеа жестоко за пеналот играчите на Војводина,можеби и не беше пенал ама џабе е после плачење.......подоцна го напуштија и теренот кога судијата не досуди пенал за Војводина при слична ситуација....
Имам речено да не играм на голови...и пак истото....
Побрзо фаќам конечен на 3 коеф..отколку 0-2 на 1.60...:jaj:....
Друже, не фрлај го ливчето може да е добитно. Незнам точно, но најдобро да си прашаш таму каде шо имаш уплатено т.е. утакмица да ти е фатена ко 1коефицент.![]()