Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
хахах океј ајде не се гледа ливче со 116к добивка секоја ден а и на една утакмица па да си паднат ...

Juve za 3000 ,kakvi invalidi se toa e nemoguce,toj pa na kraj go vadi Krasic a go stava Toni,pa kopito edno izvadi nekoj defanzivec ti trebaat 3 boda,ama zatoa i ova mu se poslednite denovi u Juve!!!!!!!!

Јас ја чекав Јувентус за 116000.Да,да добро гледате стошеснаесет иљади денари. Веке ни името не сакам да им го спомнам.

Дали ја пиша Јуве на X2 на друго ливче,да ја покриеш добивката?....

ЕВЕ ВИ ГО ЛИВЧЕТО,ДА НЕ РЕЧЕТЕ ДЕКА ЛАЖАМ:)

Јас мислев последна ти е Јуве на ливче....
Глеам Јуве бил во фикс....а условот цел фатен...Жалосно...
Добра пара ќе земеше и со 6/7...

Кој ако не милан :tapp::nerv::violent1::devil2::devil1::angry3:

Немој да се заебете французи да играте во животот , собрани цигани на еден куп и глупоќа продаваат

ПСЖ аир да е видат

Немој да се заебете французи да играте во животот , собрани цигани на еден куп и глупоќа продаваат

ПСЖ аир да е видат

Мамата нивна ПЕДЕРСКА, сите да умрат...и мене ме соборија само они..:nerv::nerv:

Ги гледав брат и ќе умрев . У 85 имаа пречка од слободен и во 92 невидена шанса од центаршут ама ја утнаа топката

Ги фатив Ренџерс , Реал , Ајачио и Дери сити и овие гнасиве не тепаа еј . Да умрат се им ебам

Мамата нивна ПЕДЕРСКА, сите да умрат...и мене ме соборија само они..:nerv::nerv:

Па кој кур ве тераше да ја пишите 1 кога и Нанси си има мотиви се борат за опстанок?

ПСЖ аир да е видат

Се согласувам со тебе за Французите, ја чекав само Бордо, а изгуби од Сошо дома со 0:4 :O

Па кој кур ве тераше да ја пишите 1 кога и Нанси си има мотиви се борат за опстанок?

Еми викам ајде "Ѓубрињата" се подобри, се борат со Лион за ЛШ, а утре Лион тешко да тепа на Оксер, па мислев дека ќе искористи..

Мотивите за опстанок се поголеми од мотивите за Европа :) Секогаш е така при крај на сезона, а посебно против вака нестабилни и недокажани екипи како ПСЖ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom