Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не знааам брааат ова беше со еден другар по 10 денари на заебанција и викаме која лига која ... и се залепивме за Франција ако испаднеше ова не знааммм две свадби ќе правев иначе од сега секое коло ќе играм по едно вакво лифче за 20 денари 65 к па еднаш мајке му ќе пукнеКај ги најде французиве да ги играш 2+ прво, најмалку голој се дава во франција, незнам ни другиве како влегле)
Anderleht 1X so 1.03 koef, prima gol za 3-4 u 90. Pogolem baksuz od mene nema, se frlam od prozor, 4a0.
Како можете бе да играте 1.03 коефциент? Тоа ти е исто на 1, иста сума на пари носи како да ја немаш.Anderleht 1X so 1.03 koef, prima gol za 3-4 u 90. Pogolem baksuz od mene nema, se frlam od prozor, 4a0.
Хмм.. имав напишано 2 утакмици ама морало да ставам минимум 4 па пишав 2 со по 1.03, "сигурно утакмици" кои и да сакаш неможеш да ги промашиш освен ако не си баксуз како мене..... Океј?Како можете бе да играте 1.03 коефциент? Тоа ти е исто на 1, иста сума на пари носи како да ја немаш.
:uvo:
Друг пат оди во други кладилнициХмм.. имав напишано 2 утакмици ама морало да ставам минимум 4 па пишав 2 со по 1.03, "сигурно утакмици" кои и да сакаш неможеш да ги промашиш освен ако не си баксуз како мене..... Океј?