Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Само шо ја заокружив и уште пенкалото в раце го држев...

1zf6341.jpg

Вчера Осијек, денес Бирмингем. у ПМ.

Кај ги најде французиве да ги играш 2+ прво, најмалку голој се дава во франција, незнам ни другиве како влегле :))

Кај ги најде французиве да ги играш 2+ прво, најмалку голој се дава во франција, незнам ни другиве како влегле :))
не знааам брааат ова беше со еден другар по 10 денари на заебанција и викаме која лига која ... и се залепивме за Франција ако испаднеше ова не знааммм две свадби ќе правев иначе од сега секое коло ќе играм по едно вакво лифче за 20 денари 65 к па еднаш мајке му ќе пукне :vozbud:

Anderleht 1X so 1.03 koef, prima gol za 3-4 u 90. Pogolem baksuz od mene nema, se frlam od prozor, 4a0.

Jас 2ка ја имав Андерлехт сингл, и Х2 на другото. Немаш видено ти пред да ја пишиш, се вртеше инфо дека Андерлехт ќе игра без 16 првотимци. Т.е. играја со втор и трет тим

Anderleht 1X so 1.03 koef, prima gol za 3-4 u 90. Pogolem baksuz od mene nema, se frlam od prozor, 4a0.
Како можете бе да играте 1.03 коефциент? Тоа ти е исто на 1, иста сума на пари носи како да ја немаш.

:uvo:

Како можете бе да играте 1.03 коефциент? Тоа ти е исто на 1, иста сума на пари носи како да ја немаш.

:uvo:
Хмм.. имав напишано 2 утакмици ама морало да ставам минимум 4 па пишав 2 со по 1.03, "сигурно утакмици" кои и да сакаш неможеш да ги промашиш освен ако не си баксуз како мене..... Океј?

Хмм.. имав напишано 2 утакмици ама морало да ставам минимум 4 па пишав 2 со по 1.03, "сигурно утакмици" кои и да сакаш неможеш да ги промашиш освен ако не си баксуз како мене..... Океј?
Друг пат оди во други кладилници :)

Лион. Да не видат титула уште еднаш, еден Каен не можат да победат:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Мамицата на овие БОРДО гол не можат да дадат!!!!!
Само таа ГГ
НА ДРУГО САМО БЕШИКТАШ и НИЦА ГГ!!!!
Не играм више!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom