Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Ги форсирав тенисите овие дена....ај си викам Ролан Гарос,се игра на 3 добиени сета(кај мажите)....
Ќе капни нешто...
Па ме убија.....
Во четвртокот Мелцер за 4000 ....
Водеше 2-1..на крај испадна....
Вчера...
Фернандо Вердаско...за 100 евра...
Како МАГАРЕ изгуби од Љубичиќ....
Го поремети Љубичиќ....го прегази....
Па онај Вердаско не е нормален....
Па се по список да ти ебам...
Педер еден скапан...
Аматеруууууууууууууууууууууу....кои нерви ми ги даде вчера....
Значи тенисот е најпроклета игра в кладилница...
Уште еднаш тенис никако на ливче...

Вчера ми се случи трагедија...ја пишав сингл партизан кошарката против хемофарм хендикеп 7,5 на полувреме и едно минута пред крајот на полувремето имаа 9 разлика и напад....и под необјасниви околности ја изгубија топката примија кош и имаа уште 15 секунди за напад каде не се обидуваа да постигнат кош како за инает за мене...и на полувреме натпреварот завршува 37-30 и за еден проклет кош јас вчера паднав болен!

Вчера ми се случи трагедија...ја пишав сингл партизан кошарката против хемофарм хендикеп 7,5 на полувреме и едно минута пред крајот на полувремето имаа 9 разлика и напад....и под необјасниви околности ја изгубија топката примија кош и имаа уште 15 секунди за напад каде не се обидуваа да постигнат кош како за инает за мене...и на полувреме натпреварот завршува 37-30 и за еден проклет кош јас вчера паднав болен!
И мене нешто слично ми се има десено, за малку ќе умрев од нервоза. Чикаго против Њу Џерси играа, ги имав +10 (на пр, не се сеќавам точно колку беше) а водеа со 11 на пола минута пред крај. У напад Њу Џерси, даваат кош за -9. Изведуваат Чикаго на брзинка, еден му ја фрла топката на Роуз кој беше сам пред кошот на Њу Џерси, немаше НИКОЈ до него, човеков не даде кош, си ја тапкаше топката додека не заврши утакмицава.
Да беше Роус до мене тогаш, ако не го запалев жив, ја mercenary да не се викам. :D

Querrey (тенис) за 47.600 ден.,а коефициентот беше 1.20

А капак Србија(одбојка) за 17.600,а коефициенот беше 1.10,оваа морав да ја играм ради услов да исполнам.Све да им ебам на србендиве,иако сум и јас Србин.

Ако некој не ми верува,во понеделник можам да ви ги скенирам ливчињата тука.
Првото беше уплатено за 3000 и беше системско, 2 фикса и 4 од 6.
А второто беше 4 фикса за 8000.
Веќе многу пати ми се има ова случувано,кажете некој лек:)

Србија одбојка

И јас сум Србин ама сега претераа, ги отерав у три лепе, стварно срамота ова што се случува, од сега ќе ги играм секоја утакмица со се поголема уплата макар банкрот да отидам.

Aх Цонга, Цонга главина една. На 5-5 во вториот сет имаше 2 брејка и не ги искористи. (n)

И еве го сега губи ко магаре во третиов сет.

Да им е**м цела женска фамилија на лду куито!!!:mad:
Ги гледав последните 20тина минути, и цело време напаѓаат а гол никако да дадат!(n)

Вердаско - Штепанек - 40.5+
Томич - Давиденко - 39.5+
Возниак - Захлавова - 21.5+
Јанковиќ - Мартинез - 20.5+
Мартич - Кинг - 21.5+
На Давиденко стариот прч не му е прв пат да ме заебе.. :@:@

Јужни - Монако - 1
Вердаско - Штепанек - 1
Алмагро - Ниеминен - 1
Мирза - Разано - 21.5+
Долгополов - Гонзалес - 1
Федерер - Кукушкин - 1 хенд.