Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Лелее кој ме тераше Барса да ја ставам. Ја чекав последна 2-2, а ги имав фатено Блекбурн 1, Ланели 2, Лил и Баерн 1-1 и 3+ и Истбурн 2. За 30че чекав 8800. :tapp:

Јанг Бојс ебави племето 3 порази со ред :nerv:

Завчера Цволе, вчера Хановер

Имав пуштено 3 утакмици и 2 ми избегаја 89та и 90та минута.
Тотенхем - Блекпул - 2 @6.70
Хихон - Ла Коруња - 2 @3.10
Рома - Милан - Х @3.00

јбг за малку :)

Ривер Плата,за 10 large..:kesa:
Значи Аргентинско првенство е крчма без крчмар....:locked:...

Цирих човече не ми се верува:jaj:.....тие умрените за титула се борат и на гостински терен вадат нерешено против последните Сент Гален..очигледно е дека и шјвацарското првенство ја претеруваат со местенките ама она е апла..каков страшно ливче имав и оние гнасите да ме зафркнат...требаше како чоек да си ја изиграм ГГ и капата на лево ама....:kesa:

Ме заеба само Маљорка - Виљареал, другите 7 меча сите ги погодив. Ја играв 3+, заврши 0-0. За 150 евра ... ДО КОГА ?????????????

09052011214.jpg

:icon_roll

За 7200.

Значи од Јувентус НЕМА ПОМЕСТАЧКА ЕКИПА....
Па се убија од местење,мамето нивно арамиско....
Ретко ги пишев оваа година(ова е втор или трет пат.и ниту еднаш не ги погодив).......
Денес,од проста причина шо немав друг избор...имав поголема уплата,си реков ај редно е да победат дрвата....
То шо си надробил,то ќе си скркаш....
Ама ова е веќе МАФИЈА...
Со јаките екипи победија.....ете го акнаа Лацио во Рим,исто и Рома...а со малите екипи Катанија,ете Киево...од комотно водство за неколку минути ја губат победата...
НЕМОЈ НЕ МЕ РАДУЈ...МЕСТАЧИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!

Јас ја чекав Јувентус за 116000.Да,да добро гледате стошеснаесет иљади денари. Веке ни името не сакам да им го спомнам.

Јас ја чекав Јувентус за 116000.Да,да добро гледате стошеснаесет иљади денари. Веке ни името не сакам да им го спомнам.
Дај сликај тикетот и да :drk: , иначе и јас само на нив паднав ама не за толку многу пари СВЕ ДА ИМ ЕБАМ ПО СПИСОК ПО КОЈ ЗНАЕ КОЈ ПАТ САМО НА НИВ

Дај сликај тикетот и да :drk: , иначе и јас само на нив паднав ама не за толку многу пари СВЕ ДА ИМ ЕБАМ ПО СПИСОК ПО КОЈ ЗНАЕ КОЈ ПАТ САМО НА НИВ

Ливчето ми е во џеб,немам скенер до мене вечерва,ама ако има повеќе заинтересирани утре може да го закачам:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom