Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Ке ме заебат овие Лион за 10000 цццццццццц ....2-0 за Ауксер е 1рво полувреме какви пешлаци еееејј

Ова што ми се случува не е можно. Саботата ме паѓа само Тотенхем, неделата - Спортинг Лисабон, понеделникот - Бостон (кошарка), вчера само Милан, денес на еден тикет Бешикташ на друг Motherwell.

Веќе в кладилница не ми се влегува. :toe:

ИНТЕРРРРРРРРР МАМИЧЕТО НИВНО ПЕДЕРСКО ИТАЛИЈАНСКО ВЧЕРА ЈУВЕНТУС ДЕНЕСКА ОВИЕ ПЕДЕРИВИЕ ВИШЕ ИТАЛИЈАНСКА ЕКИПА ДА ПИШАМ НА СПОРТСКА НЕМА ШАНСИ СВЕ ДА ИМ ЕБАМ НИВНО ПЕДЕРСКО ЕБАНО

А шо к*ров ми го игравте Интер, ко таму победи со 1-0 ? Ова беше печена за X или јас како шо изиграв GG, ама ме зафркна Херкулес. За среќа, фатив на друго ливче. :)

А шо к*ров ми го игравте Интер, ко таму победи со 1-0 ? Ова беше печена за X или јас како шо изиграв GG, ама ме зафркна Херкулес. За среќа, фатив на друго ливче. :)
Ма го играв по иницијатива на еден другар има утре да го стрелам + не ни знаев пред тоа како изиграле пред овој меч

Партизан-Воводина 0-2 гола ја имав.....
Ме падна за 7500 денари....:nesvest:
Си реков тврда утакмица ќе биди....Војводина има силна одбрана...па најлогично ми беше на голови....:kesa:
А сите утакмици на конечен излегоа....милина....:nesvest:
Какви само ГЛУПИ голови паднаа.....
Упм......:shok:
Првиот гол,одбиена топка од статива,случајно го погоди во нога Теиго....вториот гол не го видов....Третиот гол...ПЕНАЛ...:nesvest:
Го направи нашиот Даниел Мојсов...Пушти нога при трк на Теиго пред пеналтикот....
Па шо пушташ нога слепец еден кога нема кај да оди...голманот ќе стигнеше пред Теиго....
Се бунеа жестоко за пеналот играчите на Војводина,можеби и не беше пенал ама џабе е после плачење.......подоцна го напуштија и теренот кога судијата не досуди пенал за Војводина при слична ситуација....
Имам речено да не играм на голови...и пак истото....
Побрзо фаќам конечен на 3 коеф..отколку 0-2 на 1.60...:jaj:....

Партизан-Воводина 0-2 гола ја имав.....
Ме падна за 7500 денари....:nesvest:
Си реков тврда утакмица ќе биди....Војводина има силна одбрана...па најлогично ми беше на голови....:kesa:
А сите утакмици на конечен излегоа....милина....:nesvest:
Какви само ГЛУПИ голови паднаа.....
Упм......:shok:
Првиот гол,одбиена топка од статива,случајно го погоди во нога Теиго....вториот гол не го видов....Третиот гол...ПЕНАЛ...:nesvest:
Го направи нашиот Даниел Мојсов...Пушти нога при трк на Теиго пред пеналтикот....
Па шо пушташ нога слепец еден кога нема кај да оди...голманот ќе стигнеше пред Теиго....
Се бунеа жестоко за пеналот играчите на Војводина,можеби и не беше пенал ама џабе е после плачење.......подоцна го напуштија и теренот кога судијата не досуди пенал за Војводина при слична ситуација....
Имам речено да не играм на голови...и пак истото....
Побрзо фаќам конечен на 3 коеф..отколку 0-2 на 1.60...:jaj:....

Друже, не фрлај го ливчето може да е добитно. Незнам точно, но најдобро да си прашаш таму каде шо имаш уплатено т.е. утакмица да ти е фатена ко 1коефицент. :)

Друже, не фрлај го ливчето може да е добитно. Незнам точно, но најдобро да си прашаш таму каде шо имаш уплатено т.е. утакмица да ти е фатена ко 1коефицент. :)

Прашав...1 коеф.се смета...
Добро е шо не ги искинав ливчињата....:pipi:

Морам да се пофалам дека вчера вечерта (т.е. сабаљето) ја чекав сингл 1 мајами-бостон и тоа со хендикеп +7 да победи Мајами...утакмицата беше вистински инфаркт и знаат тие само што ја гледале..на 4 минути до крајот Бостон водеше со 7 разлика и имаше напад..а јас во тој момент бев дотолку исфруструиран од играта на Мајами и резултатот што веднашс е решив да го испогазам ливчето(добро е што не го искинав) и го исфрлив вѓубре..арно ама после таа ситуација како да се случи магија...ален(најдобриот тројкаш) промашува зицер за тројка и од тогаш се тргна надолу за Бостон....на резултат 87-87 џемјс погоди две тројки и утше две двојки што значи победа со 10 разлика и добивка за мене:)..и кога го побарав ливчето во кантата беше влажно и мирисаше на домати:pos2:...понекогаш вреди:)

Гројтенфурт :(

Монако, умрени едни! :tapp: Како може бе во 94мин да примат гол бе неписмени едни, да дај господ да испаднат во 2ра лига.

Ливерпул..ах бе кај најдов да ги играм нив сингл од толку утакмици..како можеа да изгубат од умрените Тотенхем..ах

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom