Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
fc2019a8e75952f34bc607cba98a3d6d.jpg

Za 20min i dovolno tie 10poena sto gi postigna !!ti ibam prokletiot !

Цела сезона победуваат со над 10,сега најдоа да се дупат...:bravobe:
img107.jpg
5 разлика водеа на 30 секунди до крај и изгубија,секоја чест...:uzi:
img108.jpg
Каква глупост овде,сум ја пишал ГГ и1 Борусија-Тотнем на исто ливче,и ми вика госпожата "КОЈ ТИП А ГО ОСТАВАМ?"и јас легендата ГГ нека е,а 1 ја имаше и на бонус 1.70:roker:
Барем ќе ми ги вратат парите...:zloo:
img109.jpg

Браво Херберт успеа да изгубиш од човек што не знае да сервира.

Ауууу убедливо најглупа утакмица што сум ја глеал у живот.

Оладипо 18.5+ он 18 и притоа 5/8 слободни. Океј.

На 9 тикети денес по една утакмица ме ебе
НА 9

вкупна добивка на тие 9 = 41 000

Да си ја ебам среќата гадна

166c88a2730f1600ee8f308d99c79e74.jpg

Kolku lesno samo si vlegoja site ejj.
Mora poslednata mame mu ebam .
Ne mu trebaa 35poena .50% na pogodeni,7 trojki si klaj .
Edno vreme vodea 20 razlika,se opustija Phoenix se vratija i ovaj u posledna cetvrtina si otide + .krv da mu ebam .
Protiv Okc na 28.5+ on edna trojka pogodi,ostana na 26poena .
Protiv Cavs na Bozik 26.5+ on edvaj 16poena .
Nikogas ne sum go fatil,osven protiv Phila,al badijala koga drug me zaeba .
Bar na prviot par da padnev,ne na posledniot,da ostanes do 7 sabajle i kur da dobies .
Sega se izsivljava vrz greota klubovi,vo finale kompir ke ispadnat od Spursi .. 4:0 [emoji13]

Се најлошо им поасакувам на оваа пичкарска, скапана и ретардирана селска збирштина од квази фудбалери на чело со имбецилен, ментално заостанат, куртон од тренер. Да се распаднат, да им ебам све по список на цел стручен штаб, играчи, цел персонал вработен во менаџментот на екипата или на стадионот. Мрш да ви ебам матер мртва, 3 пати во месец дена само вие на тикет ме кинете.

Лош викенд,Шахтјор,Днипро од сите изгубија,баш со Шахтјор по втор пат сезонава се повампирија...
Ајакс,шта речи за нив?Со ПСВ ми беа "НАЈСИГУРНИ"од цел билтен,и двете не тепаа,ретко се случува ова во Холандија..
Уште две ливчиња ми поебаа за 10К,сепак јебига,речиси цел месец нон стоп на нив фаќам,не смеам да се пожалам од нив...
img112.jpg img113.jpg

Двете Швајцарци како не ти текна да ги рокниш 2/1 наместо ова гг4+, ќе си мислеа масоните те пратија :D
Базел не се ромални еј, по не знам кој пат прелаз местат годинава, добро бе нема некоја истрага или за нив не важи дека УЕФА е таму.
3 швајцарски гг1 10 мин. влезени, тешка пара се врти таму.

Jason Kidd-specijalist za rotacija. :facepalm::facepalm::facepalm::tapp::tapp::tapp::tapp:Go izvadi Monroe vo 33-ta minuta i zaboravi deka postoi takov igrac.Go stava na 2;30 min do kraj.Pretposledna akcija dava kos od kontra i zavrsuva tocno pod granica.:(:(

6/13 sutirase sve da mu ebam.Ej sedum polozuvanja promasi,SEDUM!.:shook:Pri kraj na prvo odi na vlez eden igrac od Milwaukee,promasuva,Brook Lopez porano skokna i mu ostavi zicer na Monroe i ludiot od pod kos promasi.Od pod kos.Na tacna imase zicer.

Eve nesto ovakvo,dodusa i podobro bese postaven,skroz pravo i trebase samo da ja cepne topkata.

Vtoro samo tri pati sutna,dva pati pogodi.Prvo 4/10 i 2/2 slobodni.
Plumlee se razigra vo 4/4,8 poeni i nekolku dobri defanzivni potezi i 3-4 ofanzivni imase.Da igrase kako vo prvo poluvreme,ke dobiese Monroe mozda 5-6 minuti.

Do kraj ostanaa nekoi 25,6 sek i normalno ja tropkaat topkata.Koj kur im e ja ne znam so ovaa glupost sto ja pravat.Znaci imaa cel napad i ostanuva vreme za drugata ekipa.

A Brooklyn majstori za gubenje.Od 98-97,98-109 im ja svrtija.Na kraj dadoa uste eden kos za da go ublazat porazot.A pred toa bese 96-91...:vrtioci:

A Russell minus tezok ke vleze kako sto stojat rabotive cccc.

Vlaga Gay pederot lesno minus,Fratangelo so hendikep prelesno,Seppi prv set +1.5 uste polesno i na kraj slagot morase da ja posere.A 10 poeni na poluvreme ... 1/4 6 poeni,a da imase uste malce mozok lesno 10 ke imase.Kakvi ziceri promasi ccc.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom