Jason Kidd-specijalist za rotacija.

Go izvadi Monroe vo 33-ta minuta i zaboravi deka postoi takov igrac.Go stava na 2;30 min do kraj.Pretposledna akcija dava kos od kontra i zavrsuva tocno pod granica.

6/13 sutirase sve da mu ebam.Ej sedum polozuvanja promasi,SEDUM!.

Pri kraj na prvo odi na vlez eden igrac od Milwaukee,promasuva,Brook Lopez porano skokna i mu ostavi zicer na Monroe i ludiot od pod kos promasi.Od pod kos.Na tacna imase zicer.
Eve nesto ovakvo,dodusa i podobro bese postaven,skroz pravo i trebase samo da ja cepne topkata.
Vtoro samo tri pati sutna,dva pati pogodi.Prvo 4/10 i 2/2 slobodni.
Plumlee se razigra vo 4/4,8 poeni i nekolku dobri defanzivni potezi i 3-4 ofanzivni imase.Da igrase kako vo prvo poluvreme,ke dobiese Monroe mozda 5-6 minuti.
Do kraj ostanaa nekoi 25,6 sek i normalno ja tropkaat topkata.Koj kur im e ja ne znam so ovaa glupost sto ja pravat.Znaci imaa cel napad i ostanuva vreme za drugata ekipa.
A Brooklyn majstori za gubenje.Od 98-97,98-109 im ja svrtija.Na kraj dadoa uste eden kos za da go ublazat porazot.A pred toa bese 96-91...
A Russell minus tezok ke vleze kako sto stojat rabotive cccc.
Vlaga Gay pederot lesno minus,Fratangelo so hendikep prelesno,Seppi prv set +1.5 uste polesno i na kraj slagot morase da ja posere.A 10 poeni na poluvreme ... 1/4 6 poeni,a da imase uste malce mozok lesno 10 ke imase.Kakvi ziceri promasi ccc.