Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Нишиока камиказо смотана, вчера го тепа Чорич 2-0, денес губи од земјаш убедливо со 2-0. И тоа се повреди во вториот сет, бараше лекарска помош али доигра од ЧЕСТ, у честа да му се измочам. Кога и да ми се повреди некој тенисер не ми предава, абе ако треба без една нога ќе игра ама битно ќе доигра.

APEw5Vv.png

Boca Juniors - Rosario 2/1 HT 0:1 FT 2:1
Bahia - Chapecoense 2-X HT 0:1 FT 0:1

За 2ка 4 коефициент, Бахиа на домашен терен, фаворит со 1.80 коефициент. Гостите даваат безвезен гол за 0:1 во 42 минута, и добиваат црвен на почеток на 2ро полувреме.

Ова ко не влезе, шта речи ????

Троицки :facepalm:
Edit: Ја сврти копилето едвај :D

@Stefan-kobe го чекам уште Ниеминен со 500 за 1 500. Да го покривам ?

Последно уредено:
цигани марш бе тамо со една латвија летонија како ли се вика да ви се посерам на играта , следно коло играј ги 0-2 гола 5-5 ке завршат да ви ебам гадовите

Attachments

• DSC05838.JPG
    DSC05838.JPG
    2,3 MB · Прегледи: 21
Троицки :facepalm:
Edit: Ја сврти копилето едвај :D

@Stefan-kobe го чекам уште Ниеминен со 500 за 1 500. Да го покривам ?
Не го покривај брат, 6-4 6-4 тепаше. :D
Тек сеа го гледам ова, и јас го чекав него, со здравје да си ги трошиме парите. :D

Не го покривај брат, 6-4 6-4 тепаше. :D
Тек сеа го гледам ова, и јас го чекав него, со здравје да си ги трошиме парите. :D
Го покрив во живо ко водеше 1:0 во сетој, 8.50 беше коеф, му кладов едно стотче :)
За тебе незнам, јас ги потрошив парите :D

Го играш Хасе да победи со детето Кукад, губи идиотот. Денес го играш да изгуби со Тием, победва :tapp:
Страшно еј, и мене ме изненади искрен да бидам. Очекував денес Тием да тепа, али доста киксови имаше денес и од тенисите и од фудбалите.
Иначе Хасе никад не го играј на 1.20 квота, или некои такви мизерни квоти, он колку што знаел да губи на такви квоти мислам дека никој друг на светот не го правел тоа. :D

Ваква клетва ни на најголем непријател не би му посакал :D
Спремај се бате репете да му прајме на Лисицки...[DOUBLEPOST=1413408722][/DOUBLEPOST]
10733137_10204974724757505_532841520_o.jpg

Последно уредено:
Ко нема на овие од Дортмунд да им го пуштат Gigli , три пати со ред да го гледаат :mad:

FB_IMG_14136535824621737.jpg
Кој друг ако не екипата шо ја сакаш...

На друго Ријека 1 и 2-3, 91ва мин дават гол за 3:1....

Секогаш си викам да играм х2 бар финанскиски да се радувам, кога не можам навивачки и секожаш се заебувам. :(
CAM00069.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom