Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
10720424_10204866431530242_380894213_o.jpg

До 69та 0:0 и за 20 минути 0:4 :facepalm:

На друго (немам слики оти ги фрлив ливчината)
Вардар (ракомет) - 1
Осијек - 1
Сити - х2
Лестер - 1х
И умрените ЅВЕЗДА

На трето
Осијек - 1
СПортинг - 2 и Т2 2+
Сити - 2
Пелистер - Х прво (6та минута од продолжението ме паѓа ) :facepalm:

Untitled1.png

Eбаните ПСЖ, ко некој пичици играат 11-9 на полувреме, а ги играм да водат со повеќе од 2 разлика. Едно време со двајца играчи повеќе 3 напади по ред не дадоа.

Загреб од 19та минута до 30та не даде ни еден гол, на 11-8 им свирнаа пасивен и типот од 13-14 метри им даде гол. Последен напад при 11-9, дрвата ПСЖ се заборавија со додавањата и одвај шутнаа во последна секунда со грб свртени.

Ете ги сеа водат со 5 на почеток на второ :facepalm:

А Фленсбург го мислев, го мислев и на другото ливче на кое се промашив, го стаив. 19-10 води на полувреме.

На 120че имаше 7200, точно 60 коефициент.

Пу јазк,да ти ебам и кладилница и се...
Само Звезда на ливче од 8 утакмици,за 2500...
Со факинг Вождовац бе?:facepalm:
Прв бод во гости за Вождовац,два гола дадоа среде Маракана....
На друго ливче,исто со 8 утакмици само Алборг ракомет....
Нерешено ми завршува...:eek:
20-15 водеа на 10 минути до крај и завршува нерешено..
Ебете си мајката...
Пред некој ден добитно ливче ми го грешат,еве сега чуда се случуваат....
Одмор сега малку,да избегаат малерите:pos:...и така нема другиот викенд фудбали...

Сакам само да им ИЗНАЕБАМ све на ПСЖ што местат утакмици, крв да серете. Барса ги газат а со Монако 2 шута кон гол за 90 минути !!!
Да не ги заборавам и Интер кој немаа сили да постигнат 1 гол за 90 минути ради Мацари копилето што игра со 11 дефанзивци. Ми ги зема парите гадуро една.:mad:

Манчестер ГГ прво и ГГ второ
45+2 Бејнс промашва пенал
Прајслес.

Удинезе и Гладбах на две ливчиња поединечно :гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце:
Да видеше само Минхенгладбах шо промаши во 92 минута:facepalm::facepalm::facepalm:..ѓупакот од петерец успеа да го погоди играчиот на Мајнц, а го имаше цело време на светот да ја прими топката и да си пласира каде што сака...онакво промашување прв пат во животот гледам..резил

Да видеше само Минхенгладбах шо промаши во 92 минута:facepalm::facepalm::facepalm:..ѓупакот од петерец успеа да го погоди играчиот на Мајнц, а го имаше цело време на светот да ја прими топката и да си пласира каде што сака...онакво промашување прв пат во животот гледам..резил
А Удинезе пак во 92 му прима гол од пенал. Ова е школски пример дека кога нејќе, НЕЈЌЕ.

А на телефон како фаворити утакмици ми беа удинезе и сампдорија и ги чекав да завршат, и овие ненормалниве од Футбал24 праќаат известување дека Удинезе-Чезена 2-0 во 90та... И таков само што си ја заокружив, си се поправија 1-1 F.T :confused: Од памет ме извадија за 9илјадарки..

Ja ке го одиграм Атлетико, и им се дешава fucking melt down. 3 гола за 14 минути немаат примено у задњи 88 години.
Уште па и пенал промаши слепецот за 3-2 при крај на прво полувреме. :facepalm:

u1I5C7M.jpg

idhu1d.jpg

4 тикет во серија кај шо ме паѓа по 1 утакмица со истата игра....
Серијата почна минатата недела од мечот Мајорка-Барселона Б. 3:3 заврши уште првото ко беше 2:2 знаев дека се е решено...
После тоа следеше Лига Европа каде цела лига влезе 1-4 само Сент Етјен-Днипро 0:0 кај се фатив во единствената шо заврши така :facepalm: Налет тоа па и Калиниќ дрвото пенал промаши во првото полувреме за Днипро :tapp:

Во Саботата, Блекбурн-Хадерсфилд 0:0 со исто така промашен пенал за Блекбурн :facepalm::facepalm:
И капаче на се беше Аик-Малмо првото одлично си беше 0:1, и второто 4 гола паднаја, шо е најтрагично до 84 минута беше 1:2, 85та израмни Аик за 2:2 и само по 1 минута во 86та 2:3 му напраја :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom