Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
10703766_10202715669468898_4061370062199762736_n.jpg

Деф сум баксуз невиден.
Четврток една, сабота една, денес пак една.. 0-2 од 69 мин да ги ебам

De Scheper...кога играм ретардирани играчи...:tapp:

20141008_223143.jpg

Још једно у низу. Ова ми е шести или седми тикет на кој паѓам за една утакмица во овие 10дена.
Обично ретко постирам али ајде си викам може ќе тргне работата :).
Умрена работа овие Адемар, Текстилец да излезеше ќе ги победеше денес.

Хасе :facepalm:
Не е можно колку ме отепаја овие тенисите по 1.2 во последно:confused:

Ти ебм и Велс и Босна по еден гол ли неможете да дадете инвалиди едни

Хасе :facepalm:
Не е можно колку ме отепаја овие тенисите по 1.2 во последно:confused:
Не е да се правам паметен или слично, пишав вчера и во темата Кладилница, али Хасе е еден од најголемите дегени во тенисот. Бегај од него, нарочито кога има мали коефициенти воопшто не вреди да го игра човек.

Не е да се правам паметен или слично, пишав вчера и во темата Кладилница, али Хасе е еден од најголемите дегени во тенисот. Бегај од него, нарочито кога има мали коефициенти воопшто не вреди да го игра човек.
Не читам овие дена...
Ама 5 меч топки имаше психопатот, какви само поени промаши не е можно...
Ко напрај брејк си реков готово е сега, ќе го добие лесно третиот сет ама ништо...
Пак една, пак 1.20 :facepalm:

Кога не ти е пишано да земеш нема да земеш па што сакаш прави. Вчера ги гледав и Плискова и оваа германката Фридсам. Плискова некако на среќа победи во изедначен меч и воопшто не ме воодушеви за разлика од германката која изигра феноменално. Денес гледам коеф за неа 2.70 си викам ова мора да се искористи. Ја ставив сингл и прв сет баш како што очекував Плискова немаше никакви шанси. Арно ама на почеток на втор сет се повреди побара мед тајм аут и го продолѓи мечот ама тоа не беше тоа. Дури и повредена пак се држеше добро и имаше шанси за победа водеше и со брејк во 3 сет ама ништо на крај сепак загуби

Англија идиоти дегени скапаници. Да не можете на Естонија 2 гола да и дадете и тоа со играч повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom