Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
9OJLIaa.png

Милвоки бе ве мислев за скапаници ама до толку 70 коша едвај да стаите бе..

Леле тикетов //:place:

Тоа е брат :( А ова му е веќе трет пат во последниве 2 месеца да го ебе една за 300 000+ добивка. Прошлата недела за една 350 000 му избегаа, а пред едно месец дена исто една за 600 000. Лани го еба една од Шведска втора лига, играа прв со трет и ја имаше гг3+, 0-1 од 5 мин и се укопа така до крај. А беше едно од последните кола во првенството и нормално секој очекува да има голови. Мора еднаш да му дае ваков тикет, не бива све за една да го зезнуваат.

Тоа е брат :( А ова му е веќе трет пат во последниве 2 месеца да го ебе една за 300 000+ добивка. Прошлата недела за една 350 000 му избегаа, а пред едно месец дена исто една за 600 000. Лани го еба една од Шведска втора лига, играа прв со трет и ја имаше гг3+, 0-1 од 5 мин и се укопа така до крај. А беше едно од последните кола во првенството и нормално секој очекува да има голови. Мора еднаш да му дае ваков тикет, не бива све за една да го зезнуваат.

Карпа од срце има дефинитивно штом се ова преживеал.

Во страшно негативна серија сум влезен..не знам што ми се случува...Пелистер човече Пелистер гол немаат постигнато, денес изиграв против нив 4 гола дадоа и тоа на гостински терен против Металург..дали ова е возможно не ми се верува....сите малери ги накачив

Шо да речам за викендов,нека си еби мајката и комар и се...
Вчера Порто ми зеде 4 илјади од џеп,еден напад имаше Национал и гол...пичка ви матер неспособни едни...
Денес шо да речам,Јунајтед умрените,па да ви се плукнам во шампионите,толку да не можиш водство да задржиш,мрш таму гнаси едни...
На трето ливче ќе ја чекав уште Севиља-Бетис ГГ....
Фиорентина овчарите ги чекав гол да дадат,на гол не шутнаа гнасите....
И четвртото ливче,шлагерот...Киелце ракомет,знаев дека се заебани тие Данците,ама Киелце дома досега беа непобедливи....
Каков меч изиграа,аматери,резили,како на тренинг си даваа голови Данците....
На крај од 20-26,се вратија на 25-26,и имаа неколку напади за изедначување,и како кретени некои шутираа од неизградени позиции....Хвид ги отепа..
И како пичиња некои на крај имаа пенал за нерешено,и Хвид го одбрани...барем не извадија нерешено крвта да му ебам нивна полска....копуци полски се да ви ебам....
Да ти ебам и комар и се....

4 пати, по една...

Вчера голмнот на Национал ја направи одбраната не деценија, денес голманот на колдинг 80% одбранети удари на гол во второ полувреме. 80% еј!!!
Порто не кикснале дома со нерешено од Фебруари, Килце дома од 2012 дома има само пораз од Барселона.
И ја и двете ги погодив на спортска.
Па и Манчестер мој, не научија да се бранат од прекини, и не научија.
Толку шанси за гол, и јебига.
И Порто и Манчестер имаа шанси со 4 гола да победат, ама, ете...

@Џони, мислев ти си бил баксуз, ама почнав да те заминувам во насока.

Интер Т2.. Последна минут апречка погодија коа несака несака..

Абе ај, на 20 денари уплата, 3200 добивка, од оние од Спортлајф 10 од 20 шо се, за вчера и денеска имав утакмици, и иде само Феенорд да ме изебе. Се е против мене и се е дел од големата масонска конспирација :mad:

Гејчестер јунајтед ме јебе за 2400... а тоа смрдливото Милан уште не ми излегува од глава 2 дена не можам да заборавам и да продолжам далје ... ти јебем педерските екипички....

Елче-Валенсија гг 3+
Копенхаген-Виборг 1-1 & 3+
Нант-Монако 2
Горник-Подбеские 3+ (2-0)
Рапид Виена-Салзбург 1Х д. шанса

за 40 ден. 2100

А колку сум глуп само, во последен момент се премислив, на местото од Горник ја имав Понтедера-Лакила 3+, ама ајде си реков да не се сељачам, од Италија Ц1 да играм 3+....инаку 2.30 беше коефициентот на оваа......................................

П.С. Го искинав ливчето и затоа морам вака рачно да ги пишам утакмициве.

Портооо..умрете копилиња едни, дај боже сида,рак,леукемија сите до еден да фатите гнаси едни ѓубриња свински..како успеавте да не ја победите Австрија Виена дегеноиди ретардирани како глувци да исцркате сите до еден пичка ви матер ваша..умрете да ви ебам се по список

Нека ги пикне абрамович милионите у гз! :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom