Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
ojub.jpg

Кога неќи, неќи имаше шанси за голој еден куп ама џабе...
Уште 30мин. беше 1:1 и таман си реков ќе падни уште 1 гол сигурно и си остана до крај 1:1
Ховедс имаше шанса за гол, Кедира од 20тина метри шутира, статива, се одбива го мава Буфон во глата и оди корнер :facepalm:
А НАЈТРАГИЧНОТО се случи во 93та, Крос шутира од 20тина метри пак СТАТИВА се одбива и топката точно дојде до Ројс кој имаше празен гол (Буфон беше паднат) само да ја турни требаше и пред него истрча Бендер за тој гол да дај и ја еба акцијата овај смрдениот не даде гол :mad:
МАЈКАТА ВПИЧКА да му ебам на овај Бендер смрден еден се испотепа за гол да дај и ништо на крајот умрен еден !

Ах да ги наредам сите до еден оние од Ларвик...тешка ороспана се норвежанките..имаа далеку пшодобра игра и попрлиагодна ситуација и успеаа да прокоцкаат убава предност во првиот дел за само една минута од 15-13 и на крајот да го загубат натпреварот а јас 1X дури ја имав..па онаа Радичевич дај боже Шверцери да ја фатат во Скопје и да ја силуваат до смрт...па све што шутна погоде да му ебам дрољата

Aко ви е бе, нека ве туркаат. Како можевте да го пропуштите 2.50 коефицентот на нашите?

Реално, утакмицата не се типуваше.
Нашите ги сереше среќата, Ларвик погоди 3 стативи по ред, па после уште 2 и тогаш нашите ја направија разликата.

Инаку, да, 2-ка беше bet value

Во смрдливиот цигански чмар на сите мајки на срањава Оклахома !

Ги играм цела серија Б од 3 саат сите ги фаќам само бари ме буши од 2-3 гола :facepalm:

Добро бе кој баксуз треба да си да паднеш на Паок Х кошарка...полошо е од смрт да му ебам,неможам да погодам ништо цела недела

GENERAL DIAZ PARAGVAJ LIGA @ 2 ,, na kerkite u pi4ka:sneaky: izbusija me za 4500 na 50 den uplata vecer ke postiram livceto

еее украинци, плачите сега кога не знаете два паса да сврзете...

Абе наше ако не те дупне, нема кој. Шо кур па и ја играм МКД-НОР 1Х ??? А убаво си испаднаа Словенија, Турција, Хрватска и Холандија (1Х)...

Франција-Украина GG. Уште и од линија вадеа Французите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom