Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Со оглед на тоа што се кладам во живо на бет365, и успешно ги погодив викендов сите бомби за ГГ како Бордо Тотенхем Сити и уште пар други киксови а меѓу другото имав и типови како екипа дава гол (галата утиња пенал у 90та) Атлетико дава гол( утињаат пенал у 90та) верона дава гол, гаѓаат статива и не им свири пенал, среќен сум што сум зијан САМО 50еур ... у пизду матер да иде се.
--- надополнето: 11 ноември 2013 во 01:06 ---
А да, и не знам зашто, ама ме влече некако дека границите +- на кошаркиве се до поен погодени на бет365 .... 3000000000 пати ме заебаа викендов за по 0.5 поена, а највише ме изнервира индијана со 90.5 + и 46-44 ми го пукна -.- а имаше 18сек и 2 напада ...

dWzGbDY.jpg

LlYDxDD.jpg

ha7TZjq.jpg

у последен момент се одлучив да ги додадам милан и оклахома и ете.. :tapp: :tapp:

Минесота тм2 помалку од 106.5 прва четвртина успеале да дадат 47 факинг кошеви и тоа во вторите 6 мин од четвртината дале 30 кошеви, значи кога сум јас во прашање се рушат рекорди ама добитно ливче нема да има

Добро бе да му ебам мајката Динамо Минск - Барселона СЕКАКО влезе, само јас како шо ја изиграв НЕ ВЛЕЗЕ :mad::mad:

Кој малер сум значи упм нека фати се, ги имам 2 хендикеп на полувреме Барса да водат со 3 гола разлика, тие едвај 1 гол водеа 15:16, почна второто 5:0 серија уште одма прај Барса и водат 15:21, па добро бе не знаевте вака првото ? :tapp:
На крај ги изгазија 25:35, се друго влезе само на полувреме не влезе, Т2+, Т1-, конечен хендикеп 2, ама моето на полувреме ме еба :eek:

А бешикташ сиротите што неможат 2 гола да даат дома пред пуни трибини ..... ова кладењево у живо е мамаебавање...

Уникаха каква местенка си направија фина.
Водат 4 разлика цела последна четвртина, и на секое водство од 4 разлика имаа топка за да идат на 6+.
Ниту една топка не искористија.
На 4 разлика и една минута при крај, имаат напад.
Ја губат топката, и веднаш прават намерна лична.
Сиена добива 2 слободни, ги погаѓа, и топка од страна, погаѓа 3-ка.
Водат 1 разлика веќе. Се обидува еден од Уникаха од неизградена позиција да шутира 3-ка, ама судијата прави грешка, и му свири 3 слободни.
Од 3, само едното го погоди. 73-73, на 20 секунди пред крај.
Сиена во напад го троши целото време, и од убава позиција, несметан од никого, погаѓа за 2 поена и за победа.
Тие што ја имавте Уникаха како мене, ве жалам.
На крај ниту се изнервираа, ниту се скараа што "прокоцкаа" водство, како да победиле.

Водат 4 разлика цела последна четвртина, и на секое водство од 4 разлика имаа топка за да идат на 6+.
Водат 1 разлика веќе. Се обидува еден од Уникаха од неизградена позиција да шутира 3-ка, ама судијата прави грешка, и му свири 3 слободни.
Сиена во напад го троши целото време, и од убава позиција, несметан од никого, погаѓа за 2 поена и за победа.
На крај ниту се изнервираа, ниту се скараа што "прокоцкаа" водство, како да победиле.
Да да. На некои страни ја гледав двојка типувана и H2 и ми беше против сите логики. Преслаба е Сиена годинава. Ама коа видов "колку е саат" у задња четвртина си ја пуштив у живо 2че :)

Унгарија младите да умрат болно и бавно сите до едни..страм да му е што ја наместија..и ако не ја наместија уште повеќе нека му е страм што изгубија од инвалидите Албанија ..какви дегеноиди

И сеа од коа го прочитав ова,ми се плаче,што ти требаше ова.

да знаеш да си ја туриш Уникаха на blacklist, да не се чудиш после пак ако те изгорат.

http://www.rezultati.com/utakmica/x2XzMswk/#detalji-utakmice

А ова бе =) -16.5 е на полувреме , не само шо не е -16.5 него и ГУБАТ .... као ги гаѓам бомбиве ахха

Изиграј си ја сеа -12.5 1 ;)
Можеш и да пробаш ЦСКА-Партизан +30.5 2. ЦСКА веќе го доби натпреварот и мислам ќе се опуштат у второ полувреме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom