Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Значи кој пропали баксуз сум ејјј...:tapp: то е невероватно нешто...Кимки море им ТРЕБА ЗА ПЛАСМАН ЗНАЧИ!!! Солидна екипа се, дома се тепаја досега и сега со Каха туп на бапка како можи море како!!:!?:!?!?!?!?! :facepalm:

Химки:гомце:,а онја Планинич нека се утепа,време му е за да иде у пензија,дрво едн некастрено Денеска беше очаен,и баш ради тоа химки го изгуби натпреварот.

Химки:гомце:,а онја Планинич нека се утепа,време му е за да иде у пензија,дрво едн некастрено Денеска беше очаен,и баш ради тоа химки го изгуби натпреварот.
Брат зар и ти си баксуз ко мене вака? Абе некни фатив 800, одма за 2 дена им ги вратив еј...некни Флензбург ме поеба, денеска Кимки :tapp:

Брат зар и ти си баксуз ко мене вака? Абе некни фатив 800, одма за 2 дена им ги вратив еј...некни Флензбург ме поеба, денеска Кимки :tapp:
Оо не да сум баксуз,тоа е невидено,а овја денеска здравјето ми го зедоа,па дека и дека ја гледав уште бетер.

Зошто Господе пак, ЗОШТО???? Зар не требаше лагано Сеул да си победи, аман веќе аман...како фаќате бре луѓе како?! :eek:

Баерн Минхен ГГ3+, моментално 5-0 на полувреме... Хамбург шутнаа еднаш на гол, а во претходните мечеви на гости дале 10 гола...

Уефалона !! :facepalm::facepalm: Изгубете барем да ви ебам копиљаците , уште реал ќе ја чекав да ви ебам све најмило !

Џенова:гомце:,само втора лига за вас,ништо друго.

А Јунајтед и Шалке ми беше страв да ги играм:
livce.jpg
:place::facepalm:

вчера грчиштана Панатинаикос, демек морале да тепаат за 5то место :facepalm: ...денеска уште Лион ги чекам, губат, уште 30 минути има :mad: па 3 кола немаат тепано бе да му е мајката ццц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom