Поплаки

Ф

Фил Ајви

Гостин
виде некој како прослави Јордан за победата против Австралија?.. со ОГНОМЕТ на крај на натпреварот :pos:... не знам дали да се смеам или да плачам

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Уругвај бе уругвај :facepalm::facepalm::facepalm: телиња едни матер да ви ебам да не можете дома да победите со Еквадор ццц.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Уругвај бе уругвај :facepalm::facepalm::facepalm: телиња едни матер да ви ебам да не можете дома да победите со Еквадор ццц.
Све по список да им ебам , сите колена по ред мамичето нивно, на две ливчиња ме заебаа само они , ја па сигурен кавани , суарез и форлан ќе ги растурат они 1-1 ....дрвоно кавани па во последна минута добива топка од страна и форлан и суарез сами пред гол , тој шутира и промашува , кретен невиден еј , да скрши нога да даде господ.... цццц 20 ливчиња по ред се по една ме заебува

Член од
5 септември 2012
Мислења
137
Поени од реакции
21
Коњ да ги ебе овие умрените од С.Ирска да не може да ја тепаат маалската екипа на Луксембург...нека се закопаат живи под итно:mad:
А и ова енглезиве колку очајни станаа немогуќе ејјјј, какви дупиња се тоа страшна работа :facepalm:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Англичаните го измислија фудбалот , за други да го играат .... ебате тротинетите....

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Зарем е можно Ксерез од Шпанија дома од Лас Палмас да изгуби???со играч поевќе цели 60 минути да неможат да израмнат а јас 1X ја чекам на 1.28 коефициент...дали е она можно господе боже

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Зарем е можно Ксерез од Шпанија дома од Лас Палмас да изгуби???со играч поевќе цели 60 минути да неможат да израмнат а јас 1X ја чекам на 1.28 коефициент...дали е она можно господе боже
Леле глупав.. тикет направив реков ќе го уплатам со 30 ден изненадувања од овие шпанциве Лас Палмас 2 , Сантандер 2 и Виљареал 2 .. и не го уплатив мака ми беше да одам уште ако остане виљареал онака ке попиздам .
едит ете ги 0-2 .. еднаш се решавам да не играм на фаворити и не уплаќам тикет ќе влезат утакмиците што дека вчера беа фаворити Уругвај кога дрва дрвосани беа ццц.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Ne znam kolku dobro se gleda ne mi e za parite tuku mi e za to so 1nedela ja mislev da ja izigram singl 7+ i ja vrzav so slepcive Monako uplateno za 50den

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
^
Зошто бе утакмици со толку големи коефициенти ги врзувате со други никогаш нема да сфатам...
Освен ако не ти даваат сингл да ја уплатиш, а во Спортлајф на 98% од утакмиците даваат, поарно стави 100ка, отколку овака.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
^
Зошто бе утакмици со толку големи коефициенти ги врзувате со други никогаш нема да сфатам...
Освен ако не ти даваат сингл да ја уплатиш, а во Спортлајф на 98% од утакмиците даваат, поарно стави 100ка, отколку овака.
E зошто де.Од глупотилак од ништо друго не дека сум минус или не фатив ама за ова ми е криво

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.877
Поени од реакции
6.934
Augsburg i Volwsburg da dade gospod da ispadnite vo vtora liga...2+ gi cekam za 1000...ne bre brate pojma da se nemalo od fudbal...dremat i ednite i drugite....uzas!!!!!!!!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.877
Поени од реакции
6.934
Штутгарт пичка ви матерна, како можи бе ко мува на лајно да ги гаѓам утакмициве. Вчера Волфсбург 0-0 денес и оваа 0-0...3 кола 3 порази без даден гол да ти ебам екипата да ти ебам Уффффффффффффф како се нервирам еј :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom